czeslawpl 0 Napisano 7 Lipiec 2011 Witam. Zassałem gierke z japońskiego stora i stąd moje pytanie. Czy można (a jak tak, to w jaki sposóB) zmienić język w grze, bo z "krzaczków" jestem kiepski :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 7 Lipiec 2011 W wersji z polskiego store wystarczy zmienić język XMB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeslawpl 0 Napisano 10 Lipiec 2011 W wersji z polskiego store wystarczy zmienić język XMB. Mam ustawiony polski w XBM :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 11 Lipiec 2011 Mogę pograć, ale bez linii, bez kredy i bez dziwnych stołów, może być brytyjska 6. Już chyba wystarczająco potrenowałeś by grać bez linii. Można spróbować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1982mariusz 0 Napisano 30 Styczeń 2013 Jak włączyć 2 graczy offline na padach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 8 Marzec 2013 Jest ktoś chętny na grę w snookera? Przy okazji mam w planach zrobić ustawkę na maksymalnego break'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 18 Marzec 2013 Sorki, że post pod postem. Mam problem z trofikiem "Zdolny gracz". Muszę wbić tam bilę używając skoku, uderzenia od bandy, podkręcenia i zastawy. Problem dotyczy tej zastawy. Mam 3/4 sztuczki. Jak zrobić tą zastawę? ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erixonek 4 Napisano 21 Wrzesień 2013 wie ktoś może czemu jak chce pobrać demo wyskakuje błąd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach