DaraS 506 Napisano 24 Grudzień 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
savior 3 Napisano 24 Grudzień 2009 mam pytanko czy w tej grze można wybrać snookera ?? Pozdrawiam i Wesołych Świąt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Grudzień 2009 Nie ma snookera, ale jest większość innych kombinacji. Przeważnie i tak gra się 8-Balla bo to najpopularniejszy bilard. Ja kupiłem grę od razu jak się tylko pokazała, bo już nie mogłem się doczekać. Zdecydowanie najlepszy bilard jaki do tej pory się pokazał na konsolę. Gra się świetnie. Po chwili grania, zaczyna doskwierać mała ilość pokoi, ale czy to ważne podczas gry? Można odkrywać różne nowe kije, bile, itd. A grafika w maksymalnym przybliżeniu wygląda naprawdę ładnie. Pograłem wczoraj troszkę na sieci i nie jest tak źle. Póki co nie ma jeszcze oszołomów siedzących po 24h przy tym, więc można pograć spokojnie. Jedyne co martwi to uciułanie 100mln HKS'ów na złoty pucharek...jest to bardzo długa droga. No chyba, że ktoś gra non stop va bank i jest pewny swoich możliwości :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 28 Grudzień 2009 Wie ktoś jak zmienić swój stół/pokój? Zawsze jak zaczynam grę online mam taki biało/fioletowy, strasznie mi on nie siedzi Jedyne co martwi to uciułanie 100mln HKS'ów na złoty pucharek...jest to bardzo długa droga. No chyba, że ktoś gra non stop va bank i jest pewny swoich możliwości :) Nie takie trudne jeśli dobrze grasz, zagrałem dziś jeden meczyk w jakimś pokoju (grywam Quick M) i zauważyłem że przed meczem ustawialiśmy stawkę, więc jeśli masz trochę kasy możesz szybko pomnożyć, no oczywiście musisz trafić na drugiego odważnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 30 Grudzień 2009 Po zachwycie jaki może wywołać część graficzna Hustle Kings nadchodzi gorzka prawda :( Niestety ale bilard zawodzi fizyką i gameplayem i to czasami na bardzo podstawowym poziomie. Ponieważ grałem semi-profesjonalnie w bilard przez wiele lat pozwolę sobie na kilka słów krytyki. Po pierwsze rozbicia są wyssane z palca... hmm może inaczej, fizyka rozbić ogranicza się tylko do kilku bil. Polecam zwrócić uwagę chociażby na 3 końcowe bile, które po każdym rozbiciu stoją w tym samym miejscu. No bzdura, której nawet w bilardach na PSX nie było. O pięknie tego sportu decyduje między innymi jego niepowtarzalność, gdyż każde rozbicie jest inne, a tu co mamy? :( Zaawansowane podkręcanie bili to kolejny śmiech. Gdyby twórcy gry próbowali w taki sposób grać w poola z pewnością w dość szybkim czasie złamaliby kij, rękę i podarli płótno. Stół jest koszmarnie wolny, bile siadają na narożnikach, wsteczna rotacja powoduje wypadniecie bili z łuzy itd. Koszmarek. Zasady to kolejna wtopa. Brak push outa, wypadająca bila podczas rozbicia to nie re-rack, tylko faul zza bazy. Skok jaki prezentują nam twórcy gry samie w sobie są faulem niedopuszczalnym nawet w zawszonym klubie na przedmieściach i jest uważany za kompletne noobiarstwo. Wbicie czarnej i białej kończy się w grze faulem a w zasadach przegraną. Można długo wymieniać. Po prostu jeden wielki bałagan i uproszczenie. A grałem tylko 3 godziny. Szok jak można wypuścić takiego bubla. Liczyłem na dobry, profesjonalny bilard a dostałem klopsa dla niewymagających. Cóż poczekam sobie dalej... P.S. W dodatku ktoś ma czelność sprzedawać kredę za złotówkę. No ok, kupiłem niech mają. Jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się, że kreda ta wystarcza tylko na 25 nasmarowań. Przegięcie pały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kar0 3 Napisano 30 Grudzień 2009 ". Skok jaki prezentują nam twórcy gry samie w sobie są faulem niedopuszczalnym nawet w zawszonym klubie na przedmieściach i jest uważany za kompletne noobiarstwo." Zajeży czy kapka dotknie najpierw płótna czy bili... Dzisiaj kupię grę i porównam z turniejami na żywo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 5 Styczeń 2010 nie znam się jakoś super na zasadach o których piszecie wyżej ale jak dla mnie gierka naprawdę dobra gwarantuje sporo zabawy, grafika bil i stołu dobra, cena przystępna-czego chcieć więcej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 22 Styczeń 2010 Ale grafika jak prawie fotorealistyczna. Najlepszy bilard jest dostępny na PS3! :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 2 Luty 2010 Nowy trailer - Warto! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregu84pl 0 Napisano 2 Luty 2010 Gdyby ktos chcial zagrac partyjke to zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko 49 Napisano 6 Marzec 2010 (edytowane) wam też się wiesza ten bilard przy grze online gdzieś 1 na godzine W innych grach mi się nic prawie nie wiesza To wina konsoli czy tej gry ? Edytowane 6 Marzec 2010 przez marko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killuminati 0 Napisano 6 Marzec 2010 gierka jes świetna , najlepszy zakup z PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko 49 Napisano 6 Marzec 2010 też ci się tak wiesza ? czasem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 7 Marzec 2010 wiesza się czasem dramatycznie nie ma obrazu trzeba resetować twardo :/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko 49 Napisano 7 Marzec 2010 (edytowane) już myslalem ze coś mam z konsolą W inne gry moge grać godzinami i nic a ta się wiesza średnio z 1 na godzine i tylko w online Edytowane 7 Marzec 2010 przez marko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 10 Marzec 2010 Nadchodzi pierwszy i od razu dość spory update, a w nim: General improvements to game stability In game Voice Chat In game Video Chat Home Game Launching More stats for the loading screens The sound effect for the chalk has been turned down Chalk can now be used by pressing the R3 button as well as shaking your SIXAXIS Polish Language support Free Play mode Blue chalk only online rooms Online: Opponents are now allowed to change view whilst watching the player at the table Online: The player that breaks is now randomly chosen A new minimal aim line Damping effect on the pockets, to stop accurate high powered shots from always bouncing out of the pockets Small adjustments to the fine tune aiming to make it easier to use Cieszą ojca takie dzieci :) Najważniejsze, że dodali chat i poprawili tłumienie łuzy przy mocniejszych strzałach. Polski język? Co ich podkusiło? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko 49 Napisano 10 Marzec 2010 kiedy to będzie do ściągnięcia ? Ciekawe czy bedzie się jeszcze wieszać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mess 3 Napisano 14 Marzec 2010 juz jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko 49 Napisano 15 Marzec 2010 jest ale dalej sie wiesza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mess 3 Napisano 15 Marzec 2010 dziwne moze za duzo nie gram, ale jeszcze mi sie nie zawiesilo..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko 49 Napisano 15 Marzec 2010 mi się zawiesza średnio 1 na godzinę Gram zawsze na opcji "szybka gra" Od czego to może być inne gry mi się nie wieszają ? Może ustawienia jakieś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 18 Marzec 2010 mi się jeszcze ani razu nie zawiesiła gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 18 Marzec 2010 (edytowane) nie wiem czy wiecie ale z tłumaczeniem pucharków robi się coraz powszechniejsze bo hustle też ma trochę mała fota wiem<_< Edytowane 18 Marzec 2010 przez lil_imik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 3 Maj 2010 powiedzcie mi, tu jest tylko online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 3 Maj 2010 powiedzcie mi, tu jest tylko online? Jest też singleplayer z karierą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach