m0rph 3307 Napisano 24 Grudzień 2009 Korzystając z okazji, chciałbym życzyć wszystkim szanownym forumowiczom i ich rodzinom zdrowych, radosnych świąt Bożego Narodzenia, jak również szczęśliwego Nowego Roku – aby ten nadchodzący, przyniósł Nam jeszcze więcej udanych tytułów, niż mieliśmy okazję otrzymać w tym roku. Samych platyn, zero YLOD, dwa razy więcej wolnego czasu na Nasze hobby i whooy pieniążków na coraz to lepsze gry! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 24 Grudzień 2009 Korzystając z okazji, chciałbym życzyć wszystkim szanownym forumowiczom i ich rodzinom zdrowych, radosnych świąt Bożego Narodzenia, jak również szczęśliwego Nowego Roku – aby ten nadchodzący, przyniósł Nam jeszcze więcej udanych tytułów, niż mieliśmy okazję otrzymać w tym roku. Samych platyn, zero YLOD, dwa razy więcej wolnego czasu na Nasze hobby i whooy pieniążków na coraz to lepsze gry! Ja życzę wszystkim wesołego jajka, mokrego dyngusa, kaski na gry, coraz to więcej gier no i oczywiście więcej czasu na granie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
addekk 0 Napisano 24 Grudzień 2009 Wesołego Karpia ;P odgrzewanego bo już po ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luq 0 Napisano 24 Grudzień 2009 Do życzeń wcześniejszych się dołączam i dodaje od siebie smacznego jajka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba_bb 1 Napisano 24 Grudzień 2009 Sam myślałem o zrobieniu takiego tematu, ale nie chciałem zakładać znów nowych i nie chiałem znać waszej reakcji na życzenia Wszystkiego dobrego wam życze, szczęścia ZDROWIA,kaski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 24 Grudzień 2009 O życzenia świąteczne! Jak miło :) Ja zamiast życzeń proponuje obejrzeć sobie to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 24 Grudzień 2009 Ja zamiast życzeń proponuje obejrzeć sobie to. kill 15min jak na razie ale uważam że to zasługuje na czerwoną kartkę, jutro reszta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 24 Grudzień 2009 Po 14 minucie zmienisz zdanie :) P.S. W ogóle ten film polecam oglądać właśnie od 14 minuty, bo początek jest nudny i może zrazić. P.S. 2: Może to komuś otworzy oczy. Jestem w stanie zaryzykować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 25 Grudzień 2009 Nie będę oryginalny i powiem tylko, że życzę wszystkim wesołych, radosnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia. Dużo szczęścia, zdrowia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń, a przede wszystkim- dużo pieniędzy na wiele oryginalnych gier :) bolek P.S. Co do filmiku- nie przekonał mnie do zmiany wiary, co zapewne było jego celem. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba_bb 1 Napisano 25 Grudzień 2009 O życzenia świąteczne! Jak miło :) Ja zamiast życzeń proponuje obejrzeć sobie to. Kiedyś oglądnę pewnie nawet jeszcze dzisiaj tylko te dwie godziny mnie przerażają dlatego zabiorę się za to później :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach