Wiz 0 Napisano 29 Grudzień 2009 Witam, wczoraj ostro wyzwał mnie jeden koleś w CoD MW2 i chciałbym sie ubiegać dla niego o bana na jakiś czas, gdzie mam sie zgłosić? Wiem że kiedyś takie coś było ale link z forum nie działa. Przepraszam jeżeli taki temat już jest ale nie umiałem nic znaleźć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.:LaQuM:. 3 Napisano 29 Grudzień 2009 Chłopie. Zagraj sobie w Counter Strike 1.6 to chyba przez ciebie każdy miałby bana Odpuść sobie, bo szkoda mi takich co mówią "Zaraz dostaniesz bana" albo "Masz bana" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
venome99 0 Napisano 29 Grudzień 2009 Na POLICJE sie zglos :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JohnySilver 11 Napisano 29 Grudzień 2009 Dziwne rady dajecie, najlepiej nic nie robić i niech chamstwo się szerzy ? Nie wiem jak jest na PSN ale na XboxLive jest to fajnie zorganizowane, blokujesz takiego gracza aby więcej z nim nie grać i dajesz zgłoszenie do MS, jeśli więcej osób się poskarży na takiego delikwenta to może się on pożegnać z XBL. Osoby obeznane w temacie proszę o wypowiedz jak sprawa wygląda na PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 29 Grudzień 2009 Hahahaha... rozbawil mnie najbardziej ten fragment: "[...] i chciałbym sie ubiegać dla niego o bana na jakiś czas [...]". Co to jest za sformulowanie?!?! :) A jaki wymiar kary by Cie usatysfakcjonowal? Mysle, ze po roku, dwoch koles by sie juz nauczyl, ze nie wolno nikogo "wyzywac" ;) Za taka postawe to sam bym Cie zwyzywal i zablokowal na wszelkie mozliwe sposoby. Moja rada polub to i miej z tego ubaw bo Ci to miekkie serduszko nie wytrzyma kiedys... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach