Gość ProroK Napisano 8 Listopad 2007 Heh, moim ulubionym dniem tygodnia jest czwartek, a dlaczego ?: 1. Nowy epek Smallville 2. Nowy epek Naruto 3. Nowy epek Fali Zbrodni 4. Update PSN 5. Trening Kenjitsu 6. Dzień recenzji w EpilepticGaming.com 7. Dużo wolnego czasu 8. Grillowanie u sąsiada (maniak konsolowy ^^) 9. hmmm i cała reszta A dla was ? który dzień jest najlepszy ? napiszcie w punktach jak ja ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slizer 432 Napisano 8 Listopad 2007 Mój ulubiony dzień to piątek (po szkole), dlatego że 1. to początek weekendu 2. mam czas obejrzeć nowy odcinek Naruto 3. Mogę wkońcu dłużej pograć 4. mam też czas na inne anime ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 8 Listopad 2007 moimi ulubionymi dniami tygodnia sa: czwartek PSS up ( alel musze do szkoly) piatek (po szkole) poczatek weekendu sobota wolne (clubing) niedziela (car boot) poniedzialek (wolne ) wtorek(wolne) sroda (2 lekcje) praktycznie caly tydzien lubie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 9 Listopad 2007 Piątek, ale tylko wieczór bo lekcje mam dosyć ciężkie w ten dzień. Sobota, trochę jeszcze środę bo mało i luźne lekcje, a ponieważ podobnie jest w czwartek to trochę wolnego jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masta_pl 0 Napisano 9 Listopad 2007 niedziala bo jest wolna i mozna spokojnie spac do południa. Jeszcze tylko jutro i się wyśpięęęę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Listopad 2007 Piątek, bo to ostatni dzień szkoły w tym tygodniu, więc i można spokojnie se pograć i idę z dziewczyną sobie gdzieś =*. W ogóle najbardziej to ja czekam na wtorki i piątki, no bo przecież Twarzą w Twarz i You Can Dance ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rainder 1 Napisano 10 Listopad 2007 Moim ulubionym dniem jest piątek po szkole, można wreszcie pograć pare godzin, wyskoczyć na piwo. Innymi dniami ulubionymi są jeszcze sobota i niedziela bo jest wolne . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 10 Listopad 2007 Poniedziałek jołk hehe, ogólnie czwartek, bo wypłata, piątek, bo zakupy, no i jeszcze weekend Nie lubię poniedziałku, bo wtedy liczę straty materialne poniesione przez cały tydzień poprzedni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lusstrator 0 Napisano 10 Listopad 2007 Jak większość ja również najbardziej lubię piątek, bezpośrednio po szkole. Wtedy też instaluje stuff który pobrałem z PS Store i przystępuję do ciorania . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość P0k3m0n Napisano 10 Listopad 2007 ja lubie sobote bo z rana oglądam gram tv na tv4 potem ide na dworek przewietrzyć się mija godzina 14 lece odpalić kochaną czarnulke i gram gram gram aż do 21.00 potem ide obgadać nocke i może robie nocke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 10 Listopad 2007 Piatek, po prostu tygodnia koniec i poczatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v0yag3r 0 Napisano 13 Listopad 2007 Piątek po lekcjach, bo: -Mogę odpocząć od szkoły -Mam więcej czasu na książki/komputer -Mogę się wyspać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 14 Listopad 2007 Piątek tygodnia koniec i początek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0ox5 0 Napisano 14 Listopad 2007 Piatek - bo po szkole mozna robic cos 'ciekawego' (; Sobota rowniez bardzo mi sie podoba.. ;PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 20 Listopad 2007 Na początek - NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKÓW. Oznaczają one następny początek obowiązków i niemiłosiernych udręk z Chamami z Biczyc (Górnych i Dolnych). Chamy z Biczyc są znane tylko Sądeczaninom. Są oni tak sławni w Nowym Sączu jak Wojtuś z Rytra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Listopad 2007 Każdy kiedy nie ide do pracy lub do szkoły Nie lubię tylko niedziel, sa straszliwie zamulone i spokojne... nawet kiedy mam wolne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 22 Listopad 2007 moze ankietka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit 0 Napisano 21 Grudzień 2007 najlepsze piatki bo gram do oporu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 21 Grudzień 2007 zdecydowanie piątek ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 21 Grudzień 2007 Weekend jak nie mam szkoły... a najgorszy to zdecydowanie poniedziałek bo po weekendzie w robocie i piątek bo czas się wlecze w robocie Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spawn 0 Napisano 12 Styczeń 2008 Najlepsze czwartki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 12 Styczeń 2008 Sobota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 13 Styczeń 2008 Piatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 13 Styczeń 2008 Piatek i Sobota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
humanek 1 Napisano 13 Styczeń 2008 każdy dzień wolny od pracy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach