sorrow 0 Napisano 13 Styczeń 2008 Sobota Bo mam czas robić co chce ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 13 Styczeń 2008 Każdy jak jest wolne od szkoły xd A tak wogóle to cieszę sie gdy jest już "po" środzie bo za nią tylko czwartek i piątek. A ulubiony dzień to piątek ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesol 0 Napisano 16 Styczeń 2008 Piatek po godzinie 15 no i weekend Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iNO 0 Napisano 17 Styczeń 2008 Zdecydowanie piątek. Caly świat szaleje a i najlepsze imprezki toczą sie wlasnie w ten wspaniały dzien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 17 Styczeń 2008 Sobota - Po szkole ale nie przed szkołą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaha 0 Napisano 20 Styczeń 2008 Piątek:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wuwunio 1 Napisano 20 Styczeń 2008 Piątek, bo po nim 2 dni wolnego;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamus7856 0 Napisano 23 Styczeń 2008 Stanowczo Piątek kiedy wiem że caly weekend przede mną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morbalusz 1 Napisano 27 Styczeń 2008 Piątek po lekcjach. Wtedy świat staje się kolorowy mam dużo czasu żeby wreszcie sobie dłużej pograć i czasem gdzieś wyskoczyć (chociaż w mojej mieścinie nie ma za bardzo gdzie). No i lubię oczywiście sobotę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 30 Styczeń 2008 (edytowane) Ja tam najbardziej lubię piątek. Piątek to dla mnie szczególny dzień, bo wtedy mogę spokojnie posiedzieć dłużej, pograć albo spotkać się ze znajomymi. No i zawsze po piątku jest sobota Edytowane 27 Marzec 2009 przez SonnyTRK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radosiewka 2 Napisano 27 Marzec 2009 Czwartek po południuxD Myśli się już o weekendzie, w piątek luźniejsze lekcje (chociaż na 7.20 na fizykę;/ ). Piątek też nie jest zły, ale potem już zaczynam myśleć o poniedziałku i kolejnym tygodniu nauki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 27 Marzec 2009 Jak już wygrzebujemy to i ja się wypowiem. Oczywiście najlepszy dzień tygodnia piątek. Bo zaczyna się weekend i po piątku jest sobota :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOBSON 0 Napisano 28 Marzec 2009 Bezapelacyjnie piątek w ten dzień człowiek aż się lepiej czuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kucharsss95 0 Napisano 28 Marzec 2009 PIĄTEK... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benito 0 Napisano 28 Marzec 2009 Oczywiście piątek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 29 Marzec 2009 Niedziela - wolne od pracy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 1 Kwiecień 2009 Piątek - Bo wtedy gram najdłużej :tongue: Sobota - Wolne Niedziela - Wolne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluska 0 Napisano 1 Kwiecień 2009 Piątek sobota niedziela :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 1 Kwiecień 2009 piątek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach