Skocz do zawartości
arek686

Grafika W Ps3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

wczoraj przyszedł do mnie kumpel ze swoim PS3 slim 250 gb. Chciałem sobie wszystko zobaczyc bo dzisiaj zamierzałem isc do MM i kupic konsole tez 250 gb slim. Podlaczył do mojego TV Sharp Aquos 32'' HD Ready swoją i konsolę i puścił film blu ray. Obraz żyleta - extra !!! Potem włozył Tekkena 6 -ja juz taki podniecony- przy ładowaniu gry obraz przezajebiaszczy- nagle wyskakują postacie - zaczyna sie walka - i tutaj moje pytanie - Co to ku**a ma być?- obraz pocharatany w piz*u. Grafika sprzed pierwszej wojny swiatowej - masakra. To samo przy Midnight Club. W porównaniu do mojego kompa to .... co ja wogóle porównuję !!!! PS3 nie mozna porównac do kompa bo to badziewie.

Czemu wszyscy mowią ze grafika w PS3 wymiata? Po godzinie gry w Tekkena podlaczyłem do TV kompa i właczyłem Cod MW2 - sam nie wiedziałem ze na PC miałem taki piekny obraz !!!!

Jednym słowem - masakra. Gdybym kupił PS3 dzisiaj nie sprawdzajac go wczesniej tylko wszystkim ufajac - to do konca zycia plułbym sobie w twarz - to byłyby pieniadze wyrzucone w błoto !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Urzekła mnie twoja historia. Napisz bloga.

A na przyszłość sprawdź sobie gry, które mają dobrą grafikę. Tekken do nich nie należy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.