timetoshake 78 Napisano 2 Styczeń 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 3 Styczeń 2010 Zajebista reklama :D RODZINNA GRA KOMPUTEROWA ! :verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 3 Styczeń 2010 Kurcze , nigdy tej reklamy nie widziałem :P Ale pegazus to faktycznie family game :P Pamiętam jak kiedyś z bratem gralismy na nim po kolei , no i jakoś tak się przytrafiło , że przegrałem na początku i moja kolejka minęła. Zawiedziony faktem , że pograłem z 2 minuty chcialem zagrać jeszcze raz. Brat oczywiście , że nie pozwolił mi , zaczęliśmy się szarpać no i urwaliśmy pada :P Kupa płaczu i spalony pegazus :P Ale rodzice kupili nam jeszcze nie jedną "grę telewizyjną" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 3 Styczeń 2010 Ta muzyczka w tle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.:LaQuM:. 3 Napisano 3 Styczeń 2010 Tiaa... Kontra Dobiło mnie jak był odcinek z samochodem... Myślałem , że naprawde będzie taka grafika jak w NFS ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowakmik 0 Napisano 4 Styczeń 2010 A teraz firma, która zajmowała się dystrybucją "Pegasus'a" w Polsce, nazywa się Hoop i sprzedaje napoje :D haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radpns 9 Napisano 5 Styczeń 2010 Stare dobre czasy. Pamiętam ile to wieczorów zarwanych. pierwsze wagary w podstawówce u mnie w domu przy pegazusie z kumplami, a później kary i zabranie padów i kabli na całe ferie. To był ból. Dobrze że dziadek był w temacie to rzucił jakiegoś grosza i sprawiło się zastępcze i znów granie dopóki rodzice nie wrócą z pracy.:smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 10 Styczeń 2010 super czasy, nocne nawalanki z kumplami zastepowaly nawet wypady na laski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 15 Styczeń 2010 Na youtubie można znaleźć jeszcze kilka innych wersji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casparii 0 Napisano 17 Styczeń 2010 My ze znajomymi wciąż wspominamy wieczory spędzone przy Kontrze :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach