Zia 0 Napisano 11 Listopad 2007 opisz wiek uzytkownika po jego awatarze, kazdy pisze wiek i osobowosc poprzednika, oczywiscie wnioskujac z avataru. co sadzicie o mnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 11 Listopad 2007 14 lat tak na oko i ps3 player Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 11 Listopad 2007 14 lat tak na oko i ps3 player o Tobie moge powiedziec ze masz okolo 20 lat i lubisz horror polaczony z komedia ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ufokokos 0 Napisano 11 Listopad 2007 a ja ? a ja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 11 Listopad 2007 17 lat lubisz sie bic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ufokokos 0 Napisano 11 Listopad 2007 hahah 17 lat PRAWIE Ci się udało bo 23 i faktycznie uwielbiam sporty walki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 11 Listopad 2007 Zia miły pluszak na różowym tle.. hmmm.. bez komentarza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 11 Listopad 2007 No to jak o poprzedniku, no to teraz ja aktualnie moim poprzednikiem jest jakiś gość o nicku ProroK, na oko coś z 11 lat z hakiem, lekko kopnięty (lekko to mało powiedziane) na punkcie mangi i anime, czego nie trawię. Lubi siedzieć dniami i nocami nad dragonballami i pokemonami Tak mi wyszło na podstawie avatara haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 11 Listopad 2007 rozumiem ze macie inne poglady o nie pamietam o czym ale bez przesady xD moze nie 11 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 11 Listopad 2007 rozumiem ze macie inne poglady o nie pamietam o czym ale bez przesady xDmoze nie 11 lat No przecież napisałeś "oczywiście" wnioskując z avatara xF dałem 11 ale patrząc na ProroKa avatara moja ręka cały czas drżała nad klawiszem z numerem 7 My sie lubimy, nie panikuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 11 Listopad 2007 D4Ru73K ten po avatarze to mi wygląda na tępego dresika ale przecież po avatarze nie da się ocenić =]... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 11 Listopad 2007 D4Ru73K ten po avatarze to mi wygląda na tępego dresika ale przecież po avatarze nie da się ocenić =]... Tam jest Fiński dj lol nie no aż tak źle nie jest =] Tępy dresik nie kończy studiów i nie preferuje freestyle. Włosy też mam i złota nie noszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 11 Listopad 2007 Tam jest Fiński dj lol nie no aż tak źle nie jest =] Tępy dresik nie kończy studiów i nie preferuje freestyle. Włosy też mam i złota nie noszę No oczywiście, przecież ja mówię tylko na podstawie avataru.. nie żebym coś sugerował =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 11 Listopad 2007 Witam uprzejmieTo napiszcie coś o mnie! Poważny i mroczny fan oldschoolowego FF =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Minidusia 0 Napisano 11 Listopad 2007 Me ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 11 Listopad 2007 Me ?? Abstrakcyjny umysł =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slizer 432 Napisano 11 Listopad 2007 A ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 11 Listopad 2007 Witam uprzejmieTo napiszcie coś o mnie! Matka Terasa, spać nie mogłem po wczorajszym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 11 Listopad 2007 Poprzednika avatar kojazy mi sie w wixa... A zgadnijcie moj... EDIT: oj ktos byl chwile przedemna... Final fantasy kojazy mi sie z byciem emo bo wiekszosc postaci tam jest emo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 11 Listopad 2007 A ja Eeeee skażony jestem wiedzą na temat anime, ja ci nie pomogę Poprzednika avatar kojazy mi sie w wixa... wink.gifA zgadnijcie moj... EDIT: oj ktos byl chwile przedemna... Final fantasy kojazy mi sie z byciem emo bo wiekszosc postaci tam jest emo... biggrin.gif eee zło czy to nie pipek z nowego albumu Disturbed ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 11 Listopad 2007 eee zło czy to nie pipek z nowego albumu Disturbed ? yyyyyy... Przepraszam czyjego albumu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 11 Listopad 2007 yyyyyy... Przepraszam czyjego albumu? Pomyłka, ale jest łudząca podobny do gościa z okładki nowego albumu zespołu disturbed =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rac 1 Napisano 11 Listopad 2007 Po avatarze Proroka wnioskuję iż jest on wielbicielem mangi i anime, i kocha japońską kulturę Ma 16-22 lat Teraz kolej na mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 11 Listopad 2007 Dziendobry HE to dajcie coś o mnie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 11 Listopad 2007 Po avatarze Proroka wnioskuję iż jest on wielbicielem mangi i anime, i kocha japońską kulturę Ma 16-22 latTeraz kolej na mnie po twoim avatarze wnioskuje, że masz ze 25 lat i lubisz disko polo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach