Hades26 3 Napisano 12 Listopad 2007 Hmm jako że nie wiem co powiedzieć to powim tak: Mój poprzednik, znawca TV4, maniak kreskówek czarnego pokroju, ulubieniec to Roman Giertych (wnioskuję po postaci na avatarze) Wiek: 17 - 19, ulubiona potrawa: hotdog, orientacja: nie okreslona!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 12 Listopad 2007 Pomyłka' date=' ale jest łudząca podobny do gościa z okładki nowego albumu zespołu disturbed ='] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Energit 0 Napisano 12 Listopad 2007 parlan po twoim awatarze wnoszę żeby się nie zbliżać za bardzo bo może coś wyskoczyć na skórze albo ręka wyrośnie na plecach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 12 Listopad 2007 parlan po twoim awatarze wnoszę żeby się nie zbliżać za bardzo bo może coś wyskoczyć na skórze albo ręka wyrośnie na plecach Hmm... ktoś mnie pominąl w kolejcę reklamując okładkę płyty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sidre 2 Napisano 12 Listopad 2007 Ej wariaty a mój???? powiem dla ułatwienia że sam malowałem aerografikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 12 Listopad 2007 Ej wariaty a mój????powiem dla ułatwienia że sam malowałem aerografikiem. hmm, coś nie tak z główką chyba :D Hades =] też coś nie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 12 Listopad 2007 ProroK Ty lepiej zmień dres w Avatarze bo już się blady od tego smrodku robisz:) ... a pralkę u Was we wiosce macie?? Ale wracając do tematu: poprzednik lekko stęchły, jakieś 18lat, lubi chyba odgrzewaną pizzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sidre 2 Napisano 12 Listopad 2007 25 ,odgrzewana pizza wchodzi jak woda wybredny nie jestem ... tym bardziej że sam mieszkam. A te czachy to tutorial dla początkujących. [a href=http://img65.imageshack.us/my.php?image=czachy1bm1.jpg" target="_blank] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Listopad 2007 Z mojego awataru można wywnioskować, iż jestem "wrednym, niedobrym modem". Jeżeli chcecie się przekonać czy to jest prawda, nadal urządzajcie wycieczki słowne i OT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 12 Listopad 2007 parlan po twoim awatarze wnoszę żeby się nie zbliżać za bardzo bo może coś wyskoczyć na skórze albo ręka wyrośnie na plecach Nic dodac, nic ujac )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sidre 2 Napisano 12 Listopad 2007 Szefie toż to Offtopic , luzujemy sie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 12 Listopad 2007 Z mojego awataru można wywnioskować, iż jestem "wrednym, niedobrym modem". Jeżeli chcecie się przekonać czy to jest prawda, nadal urządzajcie wycieczki słowne i OT. E, a co to są wycieczki słowne?... przecie nikt nikogo nie wyzywa i wsio jest na luzaka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Listopad 2007 E, a co to są wycieczki słowne?... przecie nikt nikogo nie wyzywa i wsio jest na luzaka... Pisałem ogólnie, nie do tego konkretnego tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 12 Listopad 2007 Widzisz, jaki sympatyczny z Ciebie facet (zakładam że facet choć z profilu to nie całkiem wynika...) czasami se cza dać w nos a czasami w gardło, ja osobiście wolę to drugie!... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 12 Listopad 2007 ehh ktos mi chce avatar ukrasc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 12 Listopad 2007 Z mojego awataru można wywnioskować, iż jestem "wrednym, niedobrym modem". Jeżeli chcecie się przekonać czy to jest prawda, nadal urządzajcie wycieczki słowne i OT. Z tym Wrednym i niedobrym to ja się zgadzam w 100% =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 12 Listopad 2007 Z tym Wrednym i niedobrym to ja się zgadzam w 100% =] ... A se grabisz u Bossa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katanka 91 Napisano 12 Listopad 2007 Pisałem ogólnie, nie do tego konkretnego tematu No dobra W takim razie o poprzednim avatarze. Celuję na 26 lat. Pracownik firmy informatycznej. Możliwe, że gdzieś w adminowaniu siecią tejże firmy. Bez związku spotyka się z przygodnymi Paniami. Lubi spagetti oraz duże ilości piwa, który spozywa na częstych impreskach po pracy (pub z kumplami). Gra, bo grał zawsze, od małego niemalże Trochę z przyzwyczajenia, ale nie sprawia mu to już takiej frajdy jak kiedyś. ok, teraz czas na mnie, kto się podejmie ? PS. Genialny pomysł !! Gratuluję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 13 Listopad 2007 Katanka - Czy my się znamy przypadkiem? ... bo trafność opisu mojej skromnej osoby jest zaskakująca Ale do tematu... Wiek, około 30lat, osoba lubiąca hevy metal - ewentualnie długie włosy i rozczesywanie ich po bezsennej (samotnej) nocy! Jada co zlapie, oby nie uciekało na drzewa, często dłubie w nosie kręcąc coraz to bardziej niestabilne formy życia:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 20 Listopad 2007 W N.Y. powiedzieliby, że avatar mojego poprzednika należy do jakiegoś "ULuNG'a":P:P:P Definicja słowa: Ulung Osoba beznadziejna, powolna, zachowująca się jak ktoś z mułem i upośledzeniem umysłowym. Bez urazy Hades-to tylko po avatar'ze:P:P:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 20 Listopad 2007 W N.Y. powiedzieliby, że avatar mojego poprzednika należy do jakiegoś "ULuNG'a":P:P:P Definicja słowa: Ulung Osoba beznadziejna, powolna, zachowująca się jak ktoś z mułem i upośledzeniem umysłowym. Bez urazy Hades-to tylko po avatar'ze:P:P:P Hmm ekspozycja siusiaka w połączeniu z Playstation3 ? nie wiem co mam o tym myśleć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 21 Listopad 2007 W N.Y. powiedzieliby, że avatar mojego poprzednika należy do jakiegoś "ULuNG'a":P:P:P Definicja słowa: Ulung Osoba beznadziejna, powolna, zachowująca się jak ktoś z mułem i upośledzeniem umysłowym. Bez urazy Hades-to tylko po avatar'ze:P:P:P Ja się nie gniewam, w zasadzie wszyscy mówią że ta fotka (moja przerobiona) świadczy o zawalonej nocy lub o baaaaaaardzo powolnym trybie życia Wracając do tematu, mój poprzednik: Smutny, nie wie co począć gdy nie ma pada w dłoniach, ciągle gdzies idzie, bezcelowo... wiek jakieś 23 lata, szary i smutny, zawsze wie co powiedzieć i doradzić ogólnie podsumowując - fajny kolo do pogaduch w różnych tematach! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 21 Listopad 2007 Ciekawe co z mojego avatara wyczytacie. Zdrowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 21 Listopad 2007 Ło... toś mnie zatkał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 21 Listopad 2007 Hmm ekspozycja siusiaka w połączeniu z Playstation3 ? nie wiem co mam o tym myśleć... Mały, chudy koleś z głową wpatrującą się w dół z rękami w kieszeniach. Do tego czarny ubiór i białe włosy = jakiś odmieniec!!! Brakuje tylko złota na pół klaty i gdyby nie te włoski to powiedziałbym, że jakiś przymulony dres. ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach