MAATSS 2 Napisano 21 Listopad 2007 Ciekawe co z mojego avatara wyczytacie. Jak dla mnie to fan Manchester'u United:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 21 Listopad 2007 wyzej pan z ps3 mysl ze lubisz jak ps3 jest wywyzszane i chwalone czyli jestes fanbojem tak jak wiekszosc posiadaczy ps3 ja tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 21 Listopad 2007 mysl ze lubisz jak ps3 jest wywyzszane i chwalone czyli jestes fanbojem BRAWO!!! PS3 było, jest i od MicroShit'a lepszym będzie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 21 Listopad 2007 Wypada powiedzieć na konieć Alleluja lub Amen!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 21 Listopad 2007 Wypada powiedzieć na konieć Alleluja lub Amen!! Dobrze idzie, dobrze idzie mówił zięć jak teściową do grobu chowali a pracownicy zakładu pogrzebowego: Na wieki wieków AMEN!!!($$$) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerath 2 Napisano 21 Listopad 2007 Tu był post o Akim ale ktoś to napisał wcześniej Glory Glory Man United! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Listopad 2007 Hah a ja...? =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 21 Listopad 2007 Hah a ja...? =] Ty... ty jesteś inny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Listopad 2007 Ty... ty jesteś inny Heeh =]. I tak znacie mój wiek, nie? xP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 21 Listopad 2007 Hah a ja...? =] A ja... nie byłam Ewą... a ja nie wlazłam na drzewo.... to nie ja, to nie ja to nie ja....aaaaaa..... Ładna piosenka, prawda?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit 0 Napisano 21 Grudzień 2007 S!X3 ty masz 13 lat urodzinki w wrzesniu rocznikowo w 2008 14 lat a twoja laska ma przezwisko lili i masz siostre mlodsza i bedziesz mial jeszcze siorke albo brata wiem o tobie wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 21 Grudzień 2007 Rabbit, myślę że masz koło 14-15 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 21 Grudzień 2007 fotka dyzia mowi duzo^^ Stawiam na max 25 lat ;] Ciekawe ile mi dowalicie ;O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit 0 Napisano 21 Grudzień 2007 no prawie 13-14 a mysle za ty masz hmmmm 20 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit 0 Napisano 21 Grudzień 2007 wojnar masz z 17 lat bo w takim wieku lubi sie takie napisy i christin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit 0 Napisano 21 Grudzień 2007 aa jeszcze hades po avku wygladasz na 50 lat a na mnie hmhmhmmmmm z 25 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PsycholPK 0 Napisano 21 Grudzień 2007 A o kim ja mam pisac ;p Niech mnie ktos skrytykuje to sie odwdziecze ^ ^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v0yag3r 0 Napisano 21 Grudzień 2007 aa jeszcze hades po avku wygladasz na 50 lat a na mnie hmhmhmmmmm z 25 lat Po avku max 14 lat. Po postach max 5 lat. A o kim ja mam pisac ;p Niech mnie ktos skrytykuje to sie odwdziecze ^ ^ Ty psycholu! Hmm.. na oko masz ok. 20 lat sądząc po avku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PsycholPK 0 Napisano 21 Grudzień 2007 Nie no 18 ;p po twoim hm z 15 lat jestes dzieckiem i lubisz pluszaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 21 Grudzień 2007 wygląda na 18 :D nie no tak jakbym nie wiedział to powiedziałbym że koło 16-17 btw. ja nie mam 20-25 lat tylko skromniutko 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 22 Grudzień 2007 Dyzio ehhm niech będzie 15:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 22 Grudzień 2007 Też jestem fanem ManUtd Po avku raczej nie zgadnę wieku ale po nicku widać że masz 21^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Grudzień 2007 S!X3 ty masz 13 lat urodzinki w wrzesniu rocznikowo w 2008 14 lat a twoja laska ma przezwisko lili i masz siostre mlodsza i bedziesz mial jeszcze siorke albo brata wiem o tobie wszystko Bardzo proszę administrację, lub moderatorów o zbanowanie, lub danie porządnego kopa w dupę (czyt. ostrzeżenie) tego użytkownika. Pozwalam, bo to mój młodszy członek rodziny, a publicznie bez mojej zgody beszczelnie wyjawia informacje o mnie, moim domu. Jest niezłym noobem, pisze nie na temat, czasem totalnie bez sensu, został wywalony z KAŻDEGO fora i pisze posty pod postami. Sorry, Mateusz, ale to beszczelne, może nie chcę, aby ktoś się dowiedział jak ma na imię moja dziewczyna i czy mam siostrę. Z góry przepraszam, jak ktoś z władz forum przeczyta ten post może go usunąć, jednak rozważyć go. ... Wojnar, myślę, że masz z 19 latek, gadasz po luzacku i fajnie się gra z tobą gra, ale po avatarku to masz bliżej nieokreśliny wiek ;]. To tylko animowany nick ^^. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 22 Grudzień 2007 SIX3 - Fan DMC, 20 - 30 lat wychowany. A ja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 22 Grudzień 2007 SIX3 - Fan DMC, 20 - 30 lat wychowany.A ja ? Po avku wydajesz się być zabawny, stawiam na około 26-27 lat, choć avek wygląda dziecinnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach