SupaPlaya 0 Napisano 11 Styczeń 2010 Witajcie. Na początku przepraszam za temat nie związany z PS3 ale to dla mnie ważne. Szukam Fraq'a z forum totalwar.org.pl, bo mam do niego ważną sprawę. Zupełnie nie mogę się z nim skontaktować. Powiedziano mi, że tutaj się udziela ale nie widzę osoby o takim nicku. Czy ktoś coś wie? Będe wdzięczny za każdą informacje. Pozdrawiam wszystkich maniaków peestrójki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 12 Styczeń 2010 Google nie gryzie :) znajduje takiego jegomościa na myspace ... może to ten Twój Fraq .... A skoro sprawdziłeś że tutaj go nie ma - to po co topic ? Liczysz że się zjawi ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 12 Styczeń 2010 Google nie gryzie :) znajduje takiego jegomościa na myspace ... może to ten Twój Fraq .... A skoro sprawdziłeś że tutaj go nie ma - to po co topic ? Liczysz że się zjawi ... Bo sie moze udzielac pod innym nickiem? Niech sobie zaklada taki topic. A nuz mu pomoze. Po to jest Offtopic... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 12 Styczeń 2010 (edytowane) Witajcie. Na początku przepraszam za temat nie związany z PS3 ale to dla mnie ważne. Szukam Fraq'a z forum totalwar.org.pl, Pozdrawiam wszystkich maniaków peestrójki Aureliuszu to Ty? Nie rozrabiaj ,Fraqa nie znam ale na totalwar już 3.5 roku Dzięki za pozdrowienia maniaków ps3 ,wiesz kto ma Edytowane 13 Styczeń 2010 przez kyron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach