ONE 698 Napisano 17 Styczeń 2010 http://www.ps3site.pl/trofea/lista-gier/gry-retail-eng/mag/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Styczeń 2010 Chyba proste trophy, ale czasochłonne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 23 Styczeń 2010 Autorzy motywują graczy do przejścia gry wszystkimi frakcjami... chociaż bardziej bym to nazwał zmuszaniem graczy :P Inaczej nie dostaniemy platyny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tody 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Trochę szkoda...ja wolałbym na maksa skupić się na jednej frakcji, sądziłem że unikną tego i będzie tylko jedną a nie każdą frakcją:P...pogramy zobaczymy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szakal 1 Napisano 7 Czerwiec 2010 (edytowane) Dostałem dzisiaj grę , wszedłem na byle jaki serwer i dostałem wpier... Niemożliwym jest żeby wycisnąć max lvl (60) z każdej organizacji.To zajęłoby multum czasu.Wie ktoś ile nabija się 60 lvl ? I w jakim trybie najszybciej rośnie xp ? Chętnych na maga zapraszam ID : Szakal777 Nie ogarniam tej gry, chybą ją wymienie ;P Edytowane 7 Czerwiec 2010 przez szakal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szakal 1 Napisano 7 Czerwiec 2010 Dostałem dzisiaj grę , wszedłem na byle jaki serwer i dostałem wpier... Niemożliwym jest żeby wycisnąć max lvl (60) z każdej organizacji.To zajęłoby multum czasu.Wie ktoś ile nabija się 60 lvl ? I w jakim trybie najszybciej rośnie xp ? Chętnych na maga zapraszam ID : Szakal777 Nie ogarniam tej gry, chybą ją wymienie ;P e wymianiam się jednak za uncharteda 2 pl albo gow 3 z doplata bo to sensu nie ma.Żaden Polak w to prawie nie gra a trofiki nudne są i czasochłonne adijos ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach