Skocz do zawartości
Baginiak

Kilka Pytan Do Tych Co Sie Znają

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Słyszałem gdzieś kiedyś ze na PSP3 mogę zainstalować każdy system operacyjny. Czy mógłbym zainstalować Win 7 x64 i pykać tez w gry na PC ...Jak to jest?? czy to w ogóle możliwe. Tak się zastanawiam jeżeli by była taka możliwość po co komu by były Pecety. I czy po zainstalowani systemu wszystko by działało jak na PC?? Czy ktoś może mi to wyjaśnić??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko na ps3 fat 60(prosze mnie poprawic jesli sie myle) i tylko dystrybucje linuksa... chcesz pykac w gry z PC inwestuj w peceta ...

EDIT

swoja droga nie chce pouczac moderacji ale moze przydaloby sie stworzyc jakis osobny temat gdzie nowi mogliby zadawac pytania ktory by mozna bylo przykleic itd, itp. a takiego typu tematy odrazu f*#k off do kosza ?

Edytowane przez dembiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko Linux (dystrybucja pod PPC) i tylko na wersjach Fat, o Win zapomnij (no chyba, że <=Win98(albo Win95) zainstalowany na maszynie wirtualnej, która jest zainstalowana na linuxie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PS3 FAT (na Slimach się nie da) da się zainstalować Linuxa np. Yellow Doga. Windowsa nei zainstalujesz ze względu na to, że Windows jest na procesory x86, a Cell takim nie jest. Dodatkowo na Linuxie grafika i procesor są częściowo zablokowane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.