Szejk 54 Napisano 20 Styczeń 2010 Czy ktoś jest mi w stanie pomóc i polecić sposób/program dzięki, któremu zamienię slajdy z Power Pointa na dokument w Wordzie? Sprawa pilna- student potrzebuje pomocy!!! :biggrin: LEGALIZE!!! BLUE IS THE COLOUR!!! :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 20 Styczeń 2010 http://www.zamzar.com/ Najpierw skonwertuj na pdf, a potem ten pdf na .doc 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 20 Styczeń 2010 (edytowane) W pdf zamieniłem, ale to w doc nie chce ruszyć, o dalsze porady spytam Google :biggrin: PROPSY KILL! Edytowane 20 Styczeń 2010 przez Szejk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 20 Styczeń 2010 A zwykle copy & paste nie robi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 20 Styczeń 2010 No właśnie nie mogłem tak zrobić, ale i tak już sobie poradziłem sposobem killa :smile: LEGALIZE! CFC!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach