Swider112 2 Napisano 20 Styczeń 2010 Witam, szukam jakiś piosenek które dobrze jest słuchać przy długiej podróży. Póki co przypasował mi kawałek Perfekt - Nie płacz Ewka. Znacie jakieś inne dobre kawałki tego typu? (Koniecznie Polskie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszczu2009 1 Napisano 20 Styczeń 2010 Moze to nie w stylu Perfekt-u ale ja tez nie lubilem rap-u dopoki nie uslyszalem O.S.T.R - ego :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 20 Styczeń 2010 "Gdzie strumyk płynie z wolna, rozsiewa zioła maj..." :whistling: :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swider112 2 Napisano 20 Styczeń 2010 Za O.S.T.R dzięki, ale nie o te klimaty mi chodzi. A co do strumyka.... cóż... Jakoś mi nie pasuje do słuchania w samochodzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 20 Styczeń 2010 Mini lista przebojów :) Z kopyta kulig rwie - Na obecnie panujące warunki na drogach Pieski Małe Dwa - Zawsze może się przydać jak Cię zatrzyma "drog00wka" W Siną Dal - Tylko wtedy gdy planujesz dłuższą podróż Rowery Dwa - To na wypadek jeżeli nie jedziesz samochodem Harley Mój - To na wypadek jeżeli jedziesz motorem Będe brał Cię w Aucie - dla 4 kółek Polskie drogi - W sam raz na dziury i polskie zwężkostrady :) Jedziemy na Max'a - No wiesz gaz w podłogę i przed siebie Czerwony jak cegła - Na skrzyżowania z sygnalizcją świetlną Już mi się nie chce myśleć ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duvel 3 Napisano 15 Luty 2010 Dżem - Whisky Nirvana - Heart Shaped Box The Melvins - Black Santa Black Sabbath - Crazy Train Nirvana - Smells Like Teen Spirit Nirvana - Come As You Are Nirvana - Spank Thru Nirvana - You Know You're right Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 6 Sierpień 2010 sporo podróżuje podatawa to nirvana, ac/dc no i powiedzmy nelly furtado od czasu do czasu metallica i 3 dors down :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach