Skocz do zawartości
DJYano

I Kup Pan Sobie Iksa ....

Rekomendowane odpowiedzi

iks

beznadzieja co ?

Edytowane przez DJYano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No beznadzieja ... beznadzieja ;) :P

Popraw link - nie działa

Swoją drogą argumentacja i tłumaczenia tego człowieka są jak dla mnie "na odczep się"

Edytowane przez Tomo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odpowiada na te pytania, a pewnie sobie myśli "k###a, mogli sobie piracić a ja mogłem mieć święty spokój" :pardon:

A swoją drogą, to nie wiedziałem, że Holandia, Australia też są w takiej sytuacji. Ciekaw jestem tylko jak rozwiążą przenosiny kont jeśli wprowadzą Live do Polski - utrata wszystkich ściągniętych rzeczy, osiągnięć i pewnie nicka (bo będzie zarejestrowany na UK/USA) nie nie jest zbyt miłą perspektywą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

az sie nie chce wierzyc ze takie mloty tam pracuja gosc sie kwalifikuje do odstrzalu i ta gadka ktora tak jak piszesz nic nie wnosi do tematu ... a bylem naprawde bliski zakupu tego URZADZENIA :P

Kolejny wywiad.

Edytowane przez DJYano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Ciekaw jestem tylko jak rozwiążą przenosiny kont jeśli wprowadzą Live do Polski - utrata wszystkich ściągniętych rzeczy, osiągnięć i pewnie nicka (bo będzie zarejestrowany na UK/USA) nie nie jest zbyt miłą perspektywą...

Właściwie to powinno to być przewidziane, użytkownik może przecież się przeprowadzić z kraju do kraju i mieć możlwość zmienić adres na swoim koncie ....

Ale patrząc na wywiad to logiczne myślenie nie jest mocną stroną pracowników MS Polska ... :( przykre

Edytowane przez Tomo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze nie polecam kupywać xboxa.. jak ktos grał cale zycie na Plej Stejszyn to niezmienajcie tego bo to nie ma sensu.

Nie napisze ze Xbox jest słaby bo jest tylko PORÓWNYWALNY mialem obie konsole i wiem co dobre a ten typ z filmiku jest najlepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polityka MS w Polsce jest bardzo niejasna. Z jednej strony oficjalnie nie możemy niczego nabyć w XBL, z drugiej jeden z większych partnerów Microsoftu (Promise) rozprowadza po Mediamarketach i innych saturnach punkty MS (skoro nie wolno ich użyć to po co ?). Właściwie Polacy kupują produkt niepełnowartościowy ponieważ nasi europejscy koledzy płacąc za konsolę porównywalną cenę dostają poza samym sprzętem właśnie XBL.

Firma zasłania się piractwem ? Mają przecież techniczne możliwości i narzędzia do walki z tym zjawiskiem. Niech wzmogą akcje banowania przerobionych konsol i po problemie. Skoro dostajemy produkt niekompletny (oficjalnie bez XBL) niech MS opuści w Polsce ceny o 50%... Oczywiście tak się nie stanie, choć byłoby to uczciwe wobec polskich graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny ten prezesek, "nie możemy już tłumaczyć się, że jesteśmy mniej zamożni". Stary, Ty może nie możesz, ale ponad 60% populacji polskiej może to szczerze powiedzieć. Sam mieszkam za granicą, ale będąc kiedyś w Polsce nie byłoby mnie stać nawet na konsolę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście nigdy nie sugeruje się wywiadami, opiniami bądź reportażami TVNu bo moim zdaniem nie robią nic poza tym żeby zrobić sensacje!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny ten prezesek, "nie możemy już tłumaczyć się, że jesteśmy mniej zamożni". Stary, Ty może nie możesz, ale ponad 60% populacji polskiej może to szczerze powiedzieć. Sam mieszkam za granicą, ale będąc kiedyś w Polsce nie byłoby mnie stać nawet na konsolę.

Zgadzam się. Siedzi sobie koleś w garniaku , szef MS , do tego większość życia spędził za granicą i jeszcze się wypowiada na temat zamożności zwyczajnego Kowalskiego? :P Chyba zbyt dużo artykułów o "średniej krajowej" się naczytał , gdzie średnia wynosi 2900zł , a w rzeczywistości pracodawca zatrudnia człowieka oficjalnie na pół etatu za 1000zł , a każe pracować pełny etat za takie psie grosze... żal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi