bolek2 8 Napisano 28 Styczeń 2010 14-latek zastrzelił rodziców; miał odrobić zadanieCzternastoletni chłopiec, John Caudle, przyznał się do zabicia swoich rodziców, wkrótce po tym jak został zmuszony do odrobienia zadania domowego, wynika z ujawnionych dokumentów ze śledztwa. Tragedia wydarzyła się w miejscowości Fairplay w Kolorado (USA) - podaje "The Sun".Gdy wybuchła awantura chłopak podszedł do oglądającej telewizję matki i strzelił do niej. Kiedy z pracy wrócił jego ojczym podszedł do niego i oddał śmiertelny strzał w tył głowy. Następnie, podczas gdy zwłoki rodziców leżały na podłodze, czternastolatek przez całą noc grał w gry komputerowe. Następnego ranka pojechał samochodem swojego ojca do szkoły. Jak zeznali nauczyciele, chłopak w tym dniu wydawał się być szczęśliwy. Zwłoki zastały odnalezione przez jego dziadka. Pomimo swojego młodego wieku, Caudle za popełnienie morderstw odpowie jak dorosła osoba. http://wiadomosci.onet.pl/2119209,12,14-latek_zastrzelil_rodzicow_mial_odrobic_zadanie,item.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 28 Styczeń 2010 "Meid in Juesej" - przejawiają się korzyści wynikającego z powszechnego dostępu do broni palnej .... Nas to szokuje a tam pewnie nikogo już nie zdziwiło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kami 46 Napisano 28 Styczeń 2010 Coś w tym jest ;) Ja też czasem mam ochotę zrobić coś mojemu mężowi, jak próbuje mnie odciągnąć od gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1stmadafaka 2 Napisano 28 Styczeń 2010 Coś w tym jest ;) Ja też czasem mam ochotę zrobić coś mojemu mężowi, jak próbuje mnie odciągnąć od gry Hehehheee, a co proponuje w zamian <rotfl> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kami 46 Napisano 28 Styczeń 2010 Hehehheee, a co proponuje w zamian <rotfl> Przykro mi bardzo, ale to nie temat na takie dyskusje ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach