arczi 0 Napisano 19 Listopad 2007 Mam problem bo zrobilem sobie konto na Amazon.com w celu zakupienia taniego Eye of Judgement. Wpisuje dane - OK. Nr karty -OK. I Zaznaczam EoJ klikam Confirm to Purchase. I schody. Podaje Full Name Imie Nazwisko. Pozniej jest Adress Line 1 (Street address, P.O. box, company name, c/o) wpisuje nazwe ulicy ULICA, Adress Line 2 (Apartment, suite, unit, building, floor, etc.) wpisuje nr bloku i mieszkania. 11/11, City - Zielona Gora, State Province Lubuskie, Countryt Poland i nr telefonu z +48. I daje Continue. I tutaj mi sie wyswietla cos takiego : *** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) *** Powiedzcie co mam zrobic i o co chodzi. Blagam. Pozdrawiam ArCzI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 19 Listopad 2007 Mam problem bo zrobilem sobie konto na Amazon.com w celu zakupienia taniego Eye of Judgement. Wpisuje dane - OK. Nr karty -OK. I Zaznaczam EoJ klikam Confirm to Purchase. I schody. Podaje Full Name Imie Nazwisko. Pozniej jest Adress Line 1 (Street address, P.O. box, company name, c/o) wpisuje nazwe ulicy ULICA, Adress Line 2 (Apartment, suite, unit, building, floor, etc.) wpisuje nr bloku i mieszkania. 11/11, City - Zielona Gora, State Province Lubuskie, Countryt Poland i nr telefonu z +48. I daje Continue. I tutaj mi sie wyswietla cos takiego : *** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) *** Powiedzcie co mam zrobic i o co chodzi. Blagam. Pozdrawiam ArCzI To znaczy, że nie ślą tego przedmiotu do unii europejskiej, tak jak w wielu innych miejscach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 19 Listopad 2007 Nie wysla nawet do UK ? Ale w Tym geographics cos tam jak klikne jest polska. edycja: problem w tym ze zadnego przedmioty nie wyslylaja. Nawet na gry patrzalem a i nawet na same karty do EoJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 19 Listopad 2007 A znacie jakies inne sklepy USA w ktorych sa rzeczy o wiele tansze a wyslali by je do mnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 19 Listopad 2007 A znacie jakies inne sklepy USA w ktorych sa rzeczy o wiele tansze a wyslali by je do mnie ? ebay.com ? cały świat... /stary opcja "edycja postów" nie jest jakaś skomplikowana =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 20 Listopad 2007 Proste... pomimo tego że PL jest w wielu zagranicznych sklepach internetowych to nie wysyłają do naszego kraju paczek z powodów takich: częste zwroty przez źle zaadresowaną paczkę przez kolesia z np UK który nie wie jak napisać ulicę z ź,ć,ó... i dopisać na dole POLAND, ... inne głupie wymówki typu że polska jest poza ich zasięgiem, stawiając jako powód geograficzne ograniczenia! Ale jakie ograniczenia jeśli w danej chwili 'Amełykanie' chcą podbić Marsa to co, paczki do nas nie można wysłać? :/ może to dalej niż Mars... ProroK - zmień avatar na poprzedni, ten taki smutny jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 20 Listopad 2007 Książki z amazona.co.uk ślą. Nie wiem jak to jest z grami, ale tam spróbuj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 20 Listopad 2007 Książki z amazona.co.uk ślą. Nie wiem jak to jest z grami, ale tam spróbuj... Jak się postarasz wszystko ci prześlą /ps: H@des, taki ma byc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 20 Listopad 2007 No ok moze bedzie dzialac ale mi chodzi o cene na USA to jest porazajace jak drogo jest w Polsce. Dla porownania w USA ( dane amazon.com) cena to 69.99$ w UK (amazon.co.uk) £59.99 a w Polsce 320 zl przeliczajac na zlotowki wychodzi to USA : 174.3zl UK : 308.3zl wiec roznica jest w groszach miedzy UK a PL dodajac koszty przesylki to wyjdzie tyle co Polska cena. No nic dzieki bede szukal na ebayu czegos. Pozdrawiam ArCzI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach