Skocz do zawartości
timetoshake

Pokemony!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Postanowiłem stworzyć temat, w którym możecie pisać pokemoniastym pismem :P Piszemy nowiny ze świata gier oczywiście w piśmie al'a pokemony ;) No więc aby ułatwić wam napisanie takiego tekstu szukałem wszelakich stron kojarzących z naszą-klasą na, której jest dużo "fajnych osób" i znalazłem! Tutaj link do ułatwienia napisania al'a pokemon :D

Napisz coś w języku pokemonów

Wpisujemy do ramki tekst i wklejamy na forum :)

(do wszystkich, którym się temat nie podoba! ten temat powstał w celach czysto humorystycznych i nie mam zamiaru zrobić śmietnika z offtopicu ;D)

No więc może zacznę? ;)

POOm4ch4J m! m4mOO!

chOOć "róshdshk4r$k!" ffYN4L4z3k $OONY ffc!ash POOzOO$T4J3 B3z!m!3NNY, zN4N4 J3$T Jłush L!$T4 G!3r z kTórYm! Bedz!3 $!e ff $T4N!3 dOOG4d4ć, N!3$T3TY B3z $zcz3Góuoóff N4 J4k!3J z4$4dz!3. OO !L3 ff Gr4ch Jłush N4m zN4NYch mOOshN4 $!e T3GOO dOOmYśL!ć, T4k ff złuP3uoN!3 NOOffYch mOOshN4 TYLkOO $Trz3L4ć.

- r3$!d3NT 3V!L 5: 4LT3rN4T3 3d!T!OON (dOO c3LOOff4N!4)

- 4P3 3$c4P3

- mOOT!OON P4rTY

- $!NG 4Nd dr4ff

- 3chOOchrOOm3

- ch4mP!OON$ OOff T!m3

- mr. P4!N

- łuNd3r $!3G3

- TOOff3r

- Th3 $hOOOOT

- 3cc3NTr!c $L!d3r

Pomachaj mi mamo! ;D

Dam głowę, że nic z tego nie odczytacie ;D

Edytowane przez timetoshake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W celach czysto humorystycznych??? Z takich rzeczy nie da się śmiać.. Nie propaguj języka dzieci neo!ninja.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przytoczę kilka punktów Regulaminu obowiązującego na Forum:

§ I Ogólne zasady obowiązujące użytkowników :

1. Forum jest przeznaczone wyłącznie dla osób które ukończyły 21 lat.

Chyba takie bzdury nie bawią już ludzi w przedziale wiekowym +21.

2. Użytkownicy zobowiązani są do przestrzegania zasad netykiety oraz poprawności języka polskiego, czyli poprawnego formułowana zdań, przestrzegania zasad interpunkcji oraz ortografii.

Tu chyba nie trzeba wiele tłumaczyć.

Wątek ten nie zachęca do prowadzenia jakiejkolwiek dyskusji (nawet jako offtopic), jedyne do czego prowadzi to sztuczne nabijanie postów (wklejanie jako post jakiegoś przekręconego tekstu), co zgodnie z § II pkt.4 jest równoznaczne z otrzymaniem Warna.

Takie "zabawy" można sobie zainicjować na blogu.

3676432334_ff84924dea_m.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.