Gość ProroK Napisano 23 Listopad 2007 Heh dostaliśmy pełną wersje G-Police, nie jest to szczyt, ale pamiętam, że dawno temu zagrywałem się w te gierkę ostro właśnie ściągam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 23 Listopad 2007 Noooo... widziałem wczoraj w PSStore łezka się kręci jak przypomną sie podniebne walki pod kopułą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 23 Listopad 2007 ja kiedys na komputerze sie w to zagrywalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 23 Listopad 2007 A ja mam nadal to na PC, nie wiem tylko czy pod Vistą lata... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Listopad 2007 A jak gierki z PSone wygladaja na HDTV? Da się je zdzierżyć nalezycie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Styczeń 2008 Jak swojego czasu dorwałem demko G-Police na PSX'a to mi szczena opadła(nie wiedziałem wtedy że tak fachowo nazywa się to co wtedy stało się z moją dolną częscią twarzy;) Staroć,ale rewelacyjny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamus7856 0 Napisano 19 Styczeń 2008 Pykalem w ta gierke ostro jakies 5 lat temu, mocny tytul i dlugi duzo zabawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach