pawlos26 2 Napisano 23 Listopad 2007 Prosze glosowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Energit 0 Napisano 23 Listopad 2007 pfffff... jak nie ma Warhawka to ja nie głosuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 23 Listopad 2007 Warhawk juz troche wczesniej wyszedl a po za tym czemu mozna tylko 20 odpowiedzi wstawic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewis 4 Napisano 23 Listopad 2007 Cze robaczki. Nie grałem jeszcze,ale dałem głos na U:DF,zarządzi, nie ma bata.Demo zarządziło,pełna wersja musi być już tylko lepsza.Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 23 Listopad 2007 Jak można głosować na grę w którą się jeszcze w ogóle nie grało nie rozumiem to ankieta na najlepszą grę! czy PRZEWIDYWANIA na najlepszą grę ? Zaznaczyłem COD4, ale dalej nie jestem pewny tej ankiety.. prorokiem nie jestem (^^) by mówić co "będzie" najlepsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 23 Listopad 2007 U:DF jak dla mnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kukles 0 Napisano 23 Listopad 2007 Ja zaglosowalem na najlepsza gre w jaka gralem do tej pory. Wiadomo co teraz rzadzi online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewis 4 Napisano 23 Listopad 2007 Jak można głosować na grę w którą się jeszcze w ogóle nie grało nie rozumiem to ankieta na najlepszą grę! czy PRZEWIDYWANIA na najlepszą grę ? Pytanie: najlepsza gra tej zimy,proste-zimy jeszcze nie ma(22XII), gry tez nie. Stawiam sobie browara, że najlepszą gra tej zimy IMO będzie U:DF,proste.Wyluzuj gościu. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 23 Listopad 2007 Pytanie: najlepsza gra tej zimy,proste-zimy jeszcze nie ma(22XII), gry tez nie.Stawiam sobie browara, że najlepszą gra tej zimy IMO będzie U:DF,proste.Wyluzuj gościu. Pozdro Najlepsza gra tej zimy, czyli gry które wyszły przed, lub wyjdą po, powinny wylecieć z ankiety, tak mam to rozumieć ? / Dobra nie chce mi się dyskutować - po prostu nie poprawnie sformułowane pytanie do ankiety, może być zrozumiane na kilka różnych sposobów, prowadzi to tylko do kłótni i kolejnych offtopów. I nie mam z tym większego problemu, chciałbym mieć dobrze sformułowane pytanie, bu móc dobrze na nie odpowiedzieć, Koniec mojego wywodu w tym temacie. / I.. Tak zawsze szukam dziury w całym =] / Przewiduje też, że ProChaos zaraz się do mnie zaczepi =] jak zwykle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewis 4 Napisano 23 Listopad 2007 Najlepsza gra tej zimy, czyli gry które wyszły przed, lub wyjdą po, powinny wylecieć z ankiety, tak mam to rozumieć ? Autor tej ankiety,cze pawlos,zadał ogólne zapytanie,jaka gra tej zimy będzie najlepsza dla ankietowanego.Czy musisz szukacz haka w tym pytaniu, i ewentualnej odpowiedzi jakiegoś usera? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopad 2007 A Potem się dziwic skąd ktoś ma ponad tysiąc postów joke Dla mnie COD 4 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v0yag3r 0 Napisano 23 Listopad 2007 Ja zagłosowałem na AC bo ma najwięcej powiązania z SC gatunkowo i wybrałem go też za całokształt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 23 Listopad 2007 A mój głos poszedł na HAZE ponieważ ma to być wręcz boska gra ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 23 Listopad 2007 jaka gra bedzie cie bawic przez zime i z jaka wiazesz majwieksze nadzieje te prorok zawsze szukasz dziury w calym?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProChaoS 0 Napisano 23 Listopad 2007 UD:F będzie rządził tej zimy. PS. Od wczoraj wróciłem poprzeglądać forum i nic się nie zmieniło ProroK wszędzie szuka zaczepki. Pozdro jak to czytasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 23 Listopad 2007 Miałem dylemat HAZE, czy U:DF padło na U:DF!!! Chociasz nie ukruwam, że na HAZE mam niezłą chrapkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 24 Listopad 2007 duży wybór ale zdecydowałem... Uncharted: Drake's Fortune Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 24 Listopad 2007 i stalo sie, ja ktory uparcie twierdzil ze U:DF to nic specjalnego, po 20 czy 30 wlaczeniu demka zdecydowalem ze musze to miec ;] Najgorsze jest to ze chetniej gram w demko udf niz w AC :S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 24 Listopad 2007 i stalo sie, ja ktory uparcie twierdzil ze U:DF to nic specjalnego, po 20 czy 30 wlaczeniu demka zdecydowalem ze musze to miec ;] Najgorsze jest to ze chetniej gram w demko udf niz w AC :S dokładnie. Obecnie więcej razy odpaliłem demo UD:F niż pełną PES2008 (Kiedy tego patcha wydadzą ?!?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 28 Listopad 2007 widac ze COD4 prowadzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Energit 0 Napisano 28 Listopad 2007 to ja głosuję na Burnout Paradise Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katanka 91 Napisano 28 Listopad 2007 Głos oddany Czuję, że GHIII da radę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość THE chief Napisano 28 Listopad 2007 Nie ma jak COD4 masakrator wszystkiego co jest ---------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0ox5 0 Napisano 29 Listopad 2007 Glos na Cod'a Ale najbardziej to ja czekam na GTA IV ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rainder 1 Napisano 29 Listopad 2007 Czemu tylko można jeden głos oddać . Za dużo gier fajnych żeby tylko jeden głos oddać. Ja postawiłem na Uncharted: Drake's Fortune bo grałem w demko . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach