Stopa 0 Napisano 9 Luty 2010 (edytowane) Rekrutacja do Game's Talks Kim jesteśmy: Jesteśmy grupką ludzi z pasją, którzy nagrywają słuchowiska internetowe. O czym są słuchowiska:Zawierać będą one tematy dot. naszej społeczności, najnowszych informacje. Znajdą się tam również opinie o HITach oraz grach nadchodzących. Jakie platformy: Głównie Xbox 360 oraz PlayStation 3, ale swój kącik znajdą również Handheldy. Kogo poszukujemy: Osób z konsolą PS3Wymaganiaosiadania ww. konsoli, czas oraz 16 wiosen na karku. Formularz: Imię: Nick: Wiek: Staż na konsoli i dlaczego ty: Wszystkie podania wysyłamy na mail stopatk@gmail.com. Pozdrawiamy Wnuczus i Stopa. Edytowane 9 Luty 2010 przez Stopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 9 Luty 2010 Chyba wkroczy tu super-krowa :D To nie dział do reklamy! Jak chcesz zajmować się marketingiem to umieść ogłoszenie w gazecie albo w necie TYLKO NIE TU! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stopa 0 Napisano 9 Luty 2010 W końcu to Off top-mogę tu pisać, co chce. Niczego nie reklamuję, informuję, że przebiega rekrutacja. Strony nie podałem, w żaden sposób nie zagroziłem ani portalowi, ani forum. Dziękuje i pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 10 Luty 2010 Pisz co chcesz... W offtopie wszystko* można. * poza reklamami, pisaniem "durnych" tematów i pytaniami dotyczącymi ogórków kiszonych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach