Gość kielu30 Napisano 23 Listopad 2007 Witam. Mam pytanko - czy mozna skorzystac z neta bezprzewodowo na ps3? ona chyba ma wi-fi? czy podlaczac trzeba tylko kablem? mam router BELKIN G PLUS MIMO.chcialbym ja podlaczyc ale nie wiem jak?dzieki.pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 23 Listopad 2007 Ma Wifi, jedynie wersja 20GB nie ma chyba ale ją ciężko dostać u nas więc nie ma problemu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kielu30 Napisano 23 Listopad 2007 juz wszystko w porzadku smiga net az milo.karta wifi znalazla router bezproblemowo.rejstracja na playstation store udana.ceny gier smiesznie tanie.rewela.pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maxximilian Napisano 24 Listopad 2007 Może ktoś napisać wprost - znaczy się wbudwoana w PS3 karta wifi mnadaje się do połączenia z routerem WIFI np. linksys ? Upewniam się bo w specyfikacji pisze - do łączenia z psp, a na allegro widziełem peny wi-fi usb niby do ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dk75 0 Napisano 24 Listopad 2007 Mam PS3 60GB PAL, mam Linksysa WAG200G-UE i mam podłączenie do sieci poprzez Wi-Fi z tego Linksysa bez żadnych dodatków, żadnych kart USB, "bez niczego" - parafrazując pewnego kandydata na radnego z Białystoku. Zadowolony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kielu30 Napisano 25 Listopad 2007 z linksysem chodzi miód.zadnych adapterow ani przystawek.pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 26 Listopad 2007 Też chcę taki download Ale za to upload mam wyższy niż Ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 27 Listopad 2007 A JA polecam połączenie kabelkiem. Może nie wygodne, ale w 100% STABILNE... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody827 0 Napisano 10 Grudzień 2007 jakim kabelkiem mógłbyś mi to wyjaśnić co to za kabelek jak to dziala i gdzie go kupić? http://www.ps3forum.pl/style_emoticons/default/blink.gif Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 10 Grudzień 2007 http://www.ps3forum.pl/style_emoticons/default/blink.gif Kabelek zwie się ethernet, wpinasz go do modemu/routera a potem do PS3 ^^ a wygląda on tak: konfiguracja jest bardzo prosta prawie identyczna jak przy wireless. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach