skorpion22 0 Napisano 10 Luty 2010 mam problem padł mi sterownik z twardego dysku w ps3 czy jest mozliwosc kupna i zrobienia samemu czy oddac do serwisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 10 Luty 2010 Nie mialem osobiscie takiego problemu, ale mozesz sie podzielic wiedza, jak zdiagnozowales ze to sterownik dysku twardego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 10 Luty 2010 To dysk ma sterowniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 10 Luty 2010 Sprzetowy - tak. Sterownik SATA. Z reszta softwarowy tez, tylko windows ma juz wbudowane. Jakbys probowal zainstalowac WinXP na kompie z dyskiem SATA to bys poczul na wlasnej skorze problem z brakiem tych sterownikow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 11 Luty 2010 (edytowane) qgar - mała poprawka - WinXP bez zintegrowanego SP2 :) toć to mordęga jest... A co do problemu - to nie wiem czy się opłaca, szczególnie jak masz 40 czy 80. Sterownik z tego co wiem musi być dobrany nie tylko pod konkretny model ale też często pod konkretną partię. Edytowane 11 Luty 2010 przez Sebol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach