Skocz do zawartości
Gość Maxximilian

Co się dzieje?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Maxximilian

Ktos mi może powiedzieć co to się wyprawia?

Na allegro raptem kilkanaście konsoli ponad połowa z importu.

W sklepach totalna pustaka objechałem dzisiaj całe katowice ; mediamarkty, Saturn, Sferis giełdę, empiki i nigdzie ni ma nic poza pojedynczymi PS3 z dyskiem 40Gb.

Szykuje się jakiś nowy model?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ProroK
Ktos mi może powiedzieć co to się wyprawia?(...)

hmmm po obniżkach wykupują bardzo ostro, ale w Krakowie nie zauważyłem żadnych problemów z brakiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yhy... dziś w gdańsku w empiku było full i jeszcze w magazynie full ich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w warszawie też jest sporo czterdziestek , sześćdziesiątki także obficie zalegają w wersji "starter pack", więc nie wiem, co w tych katowicach się stało...czyżby rządy Xksiaka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swoją zamówiłem jakieś 2 tyg. temu w Centrum Sony w Katowicach. Powiedzieli, że na razie nie produkują starter packów, ale ostatnie sztuki (10) będą dostępne po 10 grudnia tylko dla osób, które się zapisały. Oczywiście można kupić gdzie indziej, ale po starej cenie 2400 zł. Nie mam zamiaru przepłacać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

We Wrocławiu chyba tez glównie 40GB zalegają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak patrzyłem to ze sprzętem w Warszawie problemów nie ma. Nawet gdzieś 60GB widziałem bez startera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam, a ja mam PS3 co chciałem, a ja mam a ja mam którego tak chciałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj kupiłem! YEAH!!! Chudsza "czterdziestka", ale na Batorego w Wawie zaraz Resistance i Motorstorm po 70 zeta nabyłem i za 34 kabel HDMI! sumie wyniosło mnie 1774 zł.... Teraz mi się update 2.01 ściąga...mam pytanie, jak do tego PSS Polska się zarejestrować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Maxximilian

To ile teraz za nową wersję startera PS360Gb - bo na allegro po "starej" cenie 2399.

Ale co po 10 grudnia pojawią się wersje 60Gb czy 80Gb - podobno wersji 60Gb maja juz nie sprzedawać, ktoś tam spekulował, że ni sprzedawac oprócz starter packów.

Powiem wam - zorganizowani są jak kiedyś Minolta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj byłem w MM w Opolu i leżało ok 20 "czterdziestek"...ale gry to mieli po prostu w kosmicznych cenach, 200 zł za Motorstorma czy RFoM to lekka przesada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chooopy , kto ma blisko do Wawy, na giełdzie jest szansa jeszcze po 80-90 zeta tytuły ze starter packa wyjąć - w grudniu będzie tylko drożej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To ile teraz za nową wersję startera PS360Gb - bo na allegro po "starej" cenie 2399.

Ale co po 10 grudnia pojawią się wersje 60Gb czy 80Gb - podobno wersji 60Gb maja juz nie sprzedawać, ktoś tam spekulował, że ni sprzedawac oprócz starter packów.

Sony obniżyło cenę Starter Packów do 2000zł. W centrum sony zapewnili mnie, że po 10 grudnia wyjdą starter packi 60GB ze wsteczną kompatybilnością oraz czytnikami, nie będą natomiast sprzedawane wersje bez gier (żadna nowość).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wczoraj byłem w MM w Opolu i leżało ok 20 "czterdziestek"...ale gry to mieli po prostu w kosmicznych cenach, 200 zł za Motorstorma czy RFoM to lekka przesada.

takie są ceny nowych egzemplarzy. Używane znajdziesz znacznie taniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
takie są ceny nowych egzemplarzy. Używane znajdziesz znacznie taniej.

Na allegro nowe tez mozna tanio kupic (;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Nowym Sączu (Małopolskie) PS3ki stoją w Empikach po 3 sztuki obok stosu X360tek... Nawet w Centrum SONY jest tylko jedna PS3 i to na wystawie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie właśnie rozglądałem ostatnio w Warszawie za PS3 i raczej nie zauważyłem braków. Fakt faktem Starter Packów jest niewiele, sklepy zostały zalane wersjami 40GB, a te można kupić w całkiem rozsądnej cenie (+/-1500). Wieczorem wystawiam aukcje na mojego x360 z grami i w przyszłym tygodniu mam zamiar nabyć wersje 40GB. Zaprzyjaźniony właściciel sklepu powiedział mi wczoraj, że krążą informacje od Sony, że ma wejść na początku grudnia jakaś nowa wersja konsoli, ale nie wiadomo jak to będzie dokładnie wyglądało (w sensie jaki dysk i dodatki).

A co do cen tytułów w dużych sklepach - polecam zaopatrywać się w małych, za starsze tytuły płaci się tam o wiele mniej i niekoniecznie muszą być to używane płytki (np. www.electronicdreams.pl / www.swiat-gier.com.pl / www.robson.pl).

A tak w ogóle, to witam wszystkich serdecznie, bo to mój pierwszy post tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jak u mnie w Bielsku w MM...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej chłopaki mam pytanko!!! podajcie mi adres jakieś firmy co ma jeszcze starter packi za 2000zł. bo wszędzie gdzie patrze to mają po starej cenie A może wiecie kiedy ukażą sie nowe starter packi???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ej chłopaki mam pytanko!!! podajcie mi adres jakieś firmy co ma jeszcze starter packi za 2000zł. bo wszędzie gdzie patrze to mają po starej cenie A może wiecie kiedy ukażą sie nowe starter packi???

przeglądałem allegro i nic nie widziałem - starter packi są ale po 2299zł. A co do nowych, to nie wiem czy u nas będą w najbliższym czasie. Za granicą jest podobno z HS/F1 a w przyszłości ma być z U:DF, ale czy dotrą nad Wisłę nie wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Za granicą jest podobno z HS/F1...

Plota, nigdy takowego nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak nie bylo tego ktory posiadam ;p f1+rr7+nfs carbon+motorstorm +2 pady i kabel hdmi, tylko pilota musialem dokupic ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tak jak nie bylo tego ktory posiadam ;p f1+rr7+nfs carbon+motorstorm +2 pady i kabel hdmi, tylko pilota musialem dokupic ^^

A można wiedzieć gdzie wyrwałeś taki zestawik i za ile????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

700 euro, quelle.de ale widzialem to samo w Saturnie w Landshut (Niemcy).

Cena z przesylka, ktora mogli sobie darowac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja miałem zamiar kupić PS3 już w Sierpniu, ale najpierw jak kupiłem na allegro 60Gb za 1800zł to koleś po jakimś czasie napisał że sie skończyły i dopiero kasę dostałem po 3 miesiącach. Następnie zamówiłem w sklepie internetowym wersje Starter Pack za 1950zł, lecz czekałem tydzień aż mi sprzedawca powiedział, że już nie posiadają. Aż w końcu kupiłem już w bardziej rozsądnym sklepie za co prawda 2180 zł ( starter pack ) ale konsole miałem po 2 dniach w domu. Za 2000zł Starter packa już praktycznie się nie dostanie w żadnym sklepie, nawet za 2200 nie jest tak łatwo. Teraz rządzi 40Gb.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi