Toniak 0 Napisano 13 Luty 2010 (edytowane) UPDATE Dołączyłem do chłopaków z NTB, dla zainteresowanych podam ich stronkę: http://m.freeware.info.pl/ Witam wszystkich! Fanem serii Battlefield jestem od BF 2 na PC. W FPSy gram od 2002r. (również klanowo): America's Army, Battlefield 2/2142, Call of Duty 4: Modern Warfare/Modern Warfare 2 Poszukuję grupkę osób które po premierze pełnej wersji gry, znajdą czas w tygodniu po pracy i w weekendy wieczorami na wspólne granie LUB jeśli BC2 będzie oferował dobre wsparcie dla klanów to chciałbym spróbować swoich sił z innymi drużynami. Czego oczekuję? - przewaga w starciach na bliskie odległości (CQC) - błyskotliwe myślenie podczas szybkich starć (podejmowanie trafnych decyzji) - umiejętność współpracy w drużynie (jednostka w BF nic nie zdziała!) - wykorzystywanie elementów mapy do uzyskania przewagi nad przeciwnikiem (osłona, destrukcja) - doświadczenie z poprzednich gier z serii Battlefield oraz innych gier FPS (głównie chodzi o znajomość broni, pojazdów oraz ekwipunku) Co się przyda? - headset LUB jeśli gramy z kolegami na PS3 to często korzystamy z TeamSpeak 2 - normalny mikrofon oferuję dużo lepszą jakość rozmów. Fajnie by było by dana osoba miała możliwość podłączenia jednocześnie słuchawek z mikrofonem do komputera/laptopa LUB korzystanie z samego mikrofonu a rozmowy śledziłby za pomocą głośników z komputera/laptopa Kontakt: PSN: Toniak47 GG: 16220719 Edytowane 23 Sierpień 2017 przez Toniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monoblos 0 Napisano 13 Luty 2010 Ja jestem chętny kupuje BFBC2 odrazu po premierze , spełniam wszystkie warunki tylko jeszcze headseta brak ale do premiery na 100% będzie pozdrawiam. Co do tematu bardzo dobry pomysł trzeba zebrać mocną ekipe żeby granie miało sens :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 13 Luty 2010 (edytowane) Ten temat jest niejako w ciemno robiony, bo może się okazać że będzie tak samo jak w jedynce, że nie będzie wsparcia dla klanów na konsoli (obym nie wykrakał :dry: ). Jeżeli będzie wsparcie, a z innym klanem mi nie pójdzie, to możesz liczyć na moje członkostwo :thumbsup: . Pozdrawiam i życzę Ci mocnej, i zgranej ekipy ;) . Edytowane 13 Luty 2010 przez bzykacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 13 Luty 2010 (edytowane) Ponoc wsparcie klanowe ma byc takie jak w MW2, czyli jedynie clantag i zakladanie prywatnych serwerow :/ Do KZ2 daleko, ale wystarczy, ze na privy nie bedzie mogl sobie wchodzic kto chce (jak jest wlasnie w MW2 - porazka na calej linii...) a jedynie zaproszone osoby albo serwery beda na haslo, wtedy takie wsparcie w zupelnosci wystarczy. Edytowane 13 Luty 2010 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nathim 0 Napisano 13 Luty 2010 W sumie takie samo wsparcie jak w CS - do dobrej zabawy klanowej nic więcej nie trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ucantstop 4 Napisano 13 Luty 2010 na moje członkostwo równiez możesz liczyć. Hs jest, TS w ostateczności również może być. Co do fps'ów to bfbc2 jest wprawdzie moim pierwszym na PS3, ale z samymi fpsami mam do czynienia od wielu lat na PC ( oczywiście multi ) : counter strike; call of duty 1 i 2 , modern warfare 1 i 2; battlefield 2 i classic; i wiele innych ale te wymienione były przemnie najdłuzej ogrywane. Ktoś powie, że co z tego że mam doświadczenie na PC skoro na konsoli gra się padem. Taka osoba będzie w bardzo dużym błędzie bo umiejętność posługiwania się kontrolerem to jedno - drugie to nawyki które się przyswoiło nawet grając na PC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toniak 0 Napisano 13 Luty 2010 (edytowane) Dnia 13.02.2010 o 15:39, ucantstop napisał: Ktoś powie, że co z tego że mam doświadczenie na PC skoro na konsoli gra się padem. Taka osoba będzie w bardzo dużym błędzie bo umiejętność posługiwania się kontrolerem to jedno - drugie to nawyki które się przyswoiło nawet grając na PC http://www.tvdarek.republika.pl/przygodowe.html Dokładnie. Osoba która 'odnajdywała się' w grach z serii Battlefield na PC, tutaj (na PS3) pozostało ogarnięcie pada i dopasowania czułości do perfekcyjnej gry. Edytowane 23 Sierpień 2017 przez Toniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sopelon 2 Napisano 13 Luty 2010 Ja też się pisze jestem fanem serii a zaczynałem z 1942 na PC i jestem dostępny codziennie od 15... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 13 Luty 2010 Temat przekształcam w temacik ogólny jak to ma miejsce przy innych grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fazzerasty 0 Napisano 14 Luty 2010 Jesli bedzie obsluga klanów to w sumie moge spróbowac swoich sił. Gram snajperem, ale umiem calkiem dobrze posługiwac sie C4, jesli jest tylko mozliwosc to czołg nie ma szans. HS jest, gram przeważnie od 16, chociaż w tym tyogdniu moge byc troche rzadziej ze względu na sesje pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szych 3 Napisano 16 Luty 2010 Niegłupi pomysł, z chęcią się dopisuję do klanu. Co prawda jestem raczej po tej realniejszej stronie mocy (gram od początku AAO i 3.0 zdecydowanie bardziej mi odpowiada niż choćby wychwalane MW2, które wywaliłem po minucie gry), ale seria BF ma szczególne miejsce na dysku i raz na jakiś czas Strike at Karkand odpale dla relaksu. I BC2 jest pierwszym FPP w jaki na konsoli zagrałem dłużej niż 5minut, a że czasu na granie na PC mam coraz mniej to i pewnie w końcu się przekonam do konsolowych strzelanek. Btw. czy ktoś próbował odpalić BC2 na klawie i myszce? Niestety do strzelania na padzie jeszcze dłuuuugo przyjdzie mi się przyzwyczajać, zbyt wiele fragów na myszce zdobyłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ruchatek 0 Napisano 16 Luty 2010 Hs póki co brak, ale myślę że niedługo będzie :)Mam doswiadczenie w takich grach :) Wszystkie częsci call of duty przechodziłem pare razy oprócz modern warfare 2. Do tego cs, BF2, Bd1, Killzone itp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perejro 0 Napisano 16 Luty 2010 Też jestem zainteresowany. Jestem snajperem. Najczęściej czołówka teamu lub całości. headseta jeszcze nie mam , ale planuje zakup. Najczęściej tak jak snajper pracuję w samotności,dobra obsługa pistoleta i c4 . Dobrzy snajperzy to połowa sukcesu . Jak ktoś chce pograc to zapraszam : Perejro16x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 16 Luty 2010 Dobrzy snajperzy to połowa sukcesu. Taaaa.. Siedzenie w krzokach pol mapy od celu to nie jest nawet cwierc sukcesu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzygiel_osw 0 Napisano 16 Luty 2010 Taaaa.. Siedzenie w krzokach pol mapy od celu to nie jest nawet cwierc sukcesu. chyba wyraźnie napisał DOBRZY SNAJPERZY. Ja jak biorę snajpę to biegam jak normalnym żołnierzem, więcej pojazdów można wysadzić, a do szybkiego zoom`a snajpą jestem przyzwyczajony od COD`a :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiped 0 Napisano 16 Luty 2010 właśnie mnie CoD też nauczył grać trochę inaczej snajperem :) Zawsze wszędzie mnie pełno było, nie potrafiłem wysiedzieć w miejscu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 16 Luty 2010 (edytowane) chyba wyraźnie napisał DOBRZY SNAJPERZY. Ja jak biorę snajpę to biegam jak normalnym żołnierzem, więcej pojazdów można wysadzić, a do szybkiego zoom`a snajpą jestem przyzwyczajony od COD`a :tongue: Tia, dobrych snajperów policzyłbym na palcach jednej ręki (dobry nie oznacza przydatny), a takich którzy naprawdę się przydają to ze świecą szukać :P .Bez urazy ;) . Edytowane 16 Luty 2010 przez bzykacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 16 Luty 2010 Dobry snajper kampi na górce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick99 1 Napisano 16 Luty 2010 Na mnie jak coś również można liczyć. Ostatnio sporo gram medykiem, ale ogólnie to każdą klasą, poza "normalnym snajperem" tz. gram snajperem, ale ze strzelbą. Headset mam, więc z komunikacją nie ma problemu. Gram wieczorami i w weekendy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 18 Luty 2010 Już wkrótce na www.tmd-clan.pl/forum rozpoczniemy rekrutacje do "Wybranych" w Battlefield Bad Company 2. Zainteresowanych grą u boku The Most Dangerous zapraszamy już teraz do wspólnej gry w demo. E2rd i Z_Y_W_Y to zawodnicy którzy chętnie sprawdzą Was w walce i pokażą poziom TMD. Jak tylko rozszerzymy nasze forum o dział BF'a dostaniecie info w tym temacie. "TMD tylko dla Wybranych" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 19 Luty 2010 Jak tylko rozszerzymy nasze forum o dział BF'a dostaniecie info w tym temacie. TMD oficjalnie rozpoczyna rekrutację do Battlefield Bad Company 2. Info na www.tmd-clan.pl oraz naszym forum. Poszukujemy tylko graczy z najwyższej półki. "Pick us, we are your choice" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kratos007 0 Napisano 21 Luty 2010 siemka z miło hencio zagram w klanie moj nik to sebastian007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk1998 0 Napisano 2 Marzec 2010 (edytowane) Siema jestem nowy na ps3 i nie wiem co to ten cały hades. Proszę pomocy! A co do klasnu do się pisze chętnie pogram z jakimiś rodakami. B:BC2 kupuje w dzień premiery. Bede grał we wtorek od 12 do 17 a we piątek od 12.20 do 14.30. Edytowane 2 Marzec 2010 przez patryk1998 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 2 Marzec 2010 (edytowane) Klan [PBC] Polish Beer Company otwiera rekrutację na platformie BF:BC2 wszystkich zainteresowanych wstąpieniem do klanu zapraszam na stronę: http://www.pbc-clan.eu dziekuje i pozdrawiam :) Edytowane 2 Marzec 2010 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v0y7a2_ 0 Napisano 6 Marzec 2010 Ja się piszę. Gram przede wszystkim mechanikiem - obsługa wszystkiego co się rusza ale przede wszystkim sprzęt ciężki ew. strzelec w helikopterach. Bdb obsługa broni stacjonarnej (na demku żaden snajper schowany w krzaczkach na końcu mapy nie miał szans, wystarczyło, żeby się ruszył choć o mm). Współczynnik K/D zawsze większy niż 1.0. Na demku zazwyczaj w pierwszej 3 graczy. Full wersję już posiadam i jestem na etapie opanowania nowych map. Head-seta nie mam ale jak będzie trzeba to kupię :) Gram codziennie po 20. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach