Ostryyy 0 Napisano 15 Luty 2010 Dokładnie chodzi o opis pokoju po niemiecku. Jeżeli będzie skłonny mi ktoś pomóc to napiszę opis swojego pokoju po polsku. Bardzo proszę o pomoc w tym temacie, chodzi o 5 - 7 zdań... :thumbsup: Z góry dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wajsik 0 Napisano 15 Luty 2010 Hmmm, od takiego typu tematów jest strona www.trudne.pl. A jak nie umiesz opisac, znajdz jakiś translator czy tam słowniczek. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 16 Luty 2010 Hmmm, od takiego typu tematów jest strona www.trudne.pl. A jak nie umiesz opisac, znajdz jakiś translator czy tam słowniczek. :D Offtopic też jest dobry :) W końcu powinniśmy sobie pomagać :) Co do translatora - :whistling: W niemieckim niestety nie pomogę. :blush: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kami 46 Napisano 16 Luty 2010 Ja mogę pomóc :) 8 lat się niemieckiego uczyłam więc powinnam coś jeszcze pamiętać ;) Prześlij mi te zdania. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ostryyy 0 Napisano 16 Luty 2010 Poszła wiadomość na pw, wielkie dzięki :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wajsik 0 Napisano 16 Luty 2010 Offtopic też jest dobry :) W końcu powinniśmy sobie pomagać :) Co do translatora - :whistling: W niemieckim niestety nie pomogę. :blush: Okej Rozumiem.. ale podałem strone specjalnie przeznacząną na takie sprawy :D Słowniczek jak i Translator nie zawsze zawodzi :D Ale cóż, ja już nic nie poradze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ostryyy 0 Napisano 16 Luty 2010 Translator nie jest zły, ale nie zawsze układa wszystko w logiczną całość. Nie ma to jak człowiek coś wymyśli :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 16 Luty 2010 I translatory walą bezokolicznikami :tongue: <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ostryyy 0 Napisano 16 Luty 2010 Dzięki Leilong za wielką pomoc i wszystkim, którzy chcieli pomóc :teehee::teehee: Myślę, że temat do zamknięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach