Oski 5 Napisano 17 Luty 2010 Witajcie wszyscy, mam do was prośbę, Brat mojego przyjaciela, ma szanse na zostanie jednym ze znanych DJ'ów, krokiem naprzód będzie sytuacja w której uzyska poparcie ludzi. Tutaj jest wasza rola, na stronie https://www.startapartyhere.pl/ należy się zarejestrować (trwa to maksymalnie 2 min) a następnie, po prawej na dole, wejść w DJ Contest, potem "zagłosuj na faworyta" no i Bartosz Graczyk (GraLL) Z góry dziękuje ! Dajcie mu szansę zostać kimś wielkim ! Proszę również o nie usuwanie tego tematu ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 17 Luty 2010 Co prawda nie mój typ muzyki, ale czasem lubię posłuchać jakieś odskoczni :cool: Głos poszedł i życzę powodzenia w konkursie :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 17 Luty 2010 No i ja też zrobiłem dziś dobry uczynek :ok: NIe dziwi mnie fakt że Kremulek mnie tutaj przeskoczył :thumbsup: ale on ma chyba PS3Site w komórce :whistling: "Staszek szybki jest" :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 17 Luty 2010 (edytowane) Nie w komórce tylko w robocie w zminimalizowanej przeglądarce i zaglądam co chwilę :teehee: A dobry uczynek raz dziennie to ważna rzecz, teraz można robić to co się lubi najbardziej, czyli... nic :whistling: B) Edytowane 17 Luty 2010 przez kremulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oski 5 Napisano 17 Luty 2010 Wielkie dzięki ! Każdy głos się liczy ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 17 Luty 2010 (edytowane) Dobra dobra :thumbsup: My i tak swoje wiemy :whistling: :whistling: Szacun Poprawię popołudniu - mam problemy z uploadem plików ze służbowego kompa :( dam znać PW Oki powinno być :whistling: :whistling: :whistling: :whistling: Edytowane 17 Luty 2010 przez Tomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 17 Luty 2010 (edytowane) Dobra dobra :thumbsup: My i tak swoje wiemy :whistling: :whistling: Szacun Cuś Ci nie wysżło z tą grafiką bo nie widzę :cool: Choć patrzę zawzięcie :shok: Edit: Spoko, zajrzę wieczorkiem :) (Ja obrazki wrzucam na konto w google i linkuje bezpośrednio -łatwo szybko bezproblemowo :)) P.s. Ludzie głosować !!! :nuke: Edytowane 17 Luty 2010 przez kremulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacza0116 0 Napisano 17 Luty 2010 ok głośik poszedł, powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 17 Luty 2010 (edytowane) Tomo jesteś genialny, to jest świetne ! Ale się uśmiałem :rofl: Aż wrzuciłem sobie do profilu, mam nadzieję, że nie pociągniesz mnie za prawa autorskie :whistling: Ja to muszę w końcu obejrzeć. Ps. Ludzie głosować ! :nuke: Edytowane 17 Luty 2010 przez kremulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adek66 2 Napisano 17 Luty 2010 głos oddany :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oski 5 Napisano 21 Luty 2010 (edytowane) Konkurs się zakończył, Dziękuję wszystkim wygrał GraLL ! :) Temat do zamknięcia Edytowane 22 Luty 2010 przez Oski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach