rapside 0 Napisano 18 Luty 2010 (edytowane) Witam. Liczę się z nieprzychylnymi postami, ogólnym zbesztaniem i innymi przyjemnościami, ale jestem zmuszony przez obecną sytuację założyć ten topic. Jeżeli słuchasz rapu i chciałbyś o nim na poziomie podyskutować, to serdecznie zapraszam na forum www.rapside.er.pl. Na forum panuje bardzo luźna i miła atmosfera. Można tam podyskutować na temat polskiego jak i zagranicznego rapu (zwłaszcza o amerykańskim rapie) oraz dowiedzieć się wielu rzeczy, których nie znajdziecie w wikipedii. Jeszcze raz zapraszam i pozdrawiam. www.rapside.er.pl Edytowane 18 Luty 2010 przez rapside Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 19 Luty 2010 Witam. Liczę się z nieprzychylnymi postami, ogólnym zbesztaniem i innymi przyjemnościami, ale jestem zmuszony przez obecną sytuację założyć ten topic. Jeżeli słuchasz rapu i chciałbyś o nim na poziomie podyskutować, to serdecznie zapraszam na forum www.rapside.er.pl. Na forum panuje bardzo luźna i miła atmosfera. Można tam podyskutować na temat polskiego jak i zagranicznego rapu (zwłaszcza o amerykańskim rapie) oraz dowiedzieć się wielu rzeczy, których nie znajdziecie w wikipedii. Jeszcze raz zapraszam i pozdrawiam. www.rapside.er.pl Ja jestem przychylny i sie zarejestrowalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach