Skocz do zawartości
KrisPora_PL

Adam Małysz

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądam forum ogladając jednoczesnie skoki ADAMA. No gość jest jednak bohaterem NARODOWYM.

Jeśli ktoś pomiedzy lokacjami czy lvl-mi mysli tak samo to niech tu wyrazi swoje patriotyczne emocje.biggrin.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

leć Adaś leć !!! Polaków odnoszących sukcesy nigdy za dużo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glupi Ammann. Czym on sie szpikuje na te Olimpiady...? :)

BRAWO ADAM!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi bo nie za bardzo jestem w temacie, czy te nowe wiązania stosuje tylko Amman?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amman to ma fuksa do dużych imprez skurczybyk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi bo nie za bardzo jestem w temacie, czy te nowe wiązania stosuje tylko Amman?

z tego co słyszałem to nikt nie zastosował, ale kilku, nawet ADAS sprawdzał. Trener jednak zdecydował, że Nasz mistrz jednak poleci bez tych INNOWACJI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Raiden

Adam jest wspanialy i nigdy sie nie skonczy jak to co chwile wierni kibice mowia! brawo :)

nikt nie napisal o Kowalczyk ;) ubolewam, ze musi biegac z astmatyczkami, ktore zazywaja srodki dopingujace. jest wielka, jeszcze na 30 km

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adam jest wspanialy i nigdy sie nie skonczy jak to co chwile wierni kibice mowia! brawo :)

nikt nie napisal o Kowalczyk ;) ubolewam, ze musi biegac z astmatyczkami, ktore zazywaja srodki dopingujace. jest wielka, jeszcze na 30 km

no i mylisz się Kolego, bo jeśli nie dało się wcześniej dobitnie o niej dobrze powiedzieć to w tym poscie jej ja osbiście nie zapomniałem: http://www.ps3site.pl/forum/topic/15889-ulubione-seriale/page__st__140. Reasumując: wysławiajmy ich umiejętności i osiągnięcia...biggrin.gif.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dobrze że Adam pokazał klasę waśnie w tym momenci. jakiś czes temu na różnych forach 'pseudoznawcy' pisałi że już się skończył itp itd. Bez dwóch zdań jest to jeden z najlepszych sportowców w całej historii Polski. najbardziej w nim cenię to że nie uderzyła mu 'sodówa' do głowy. ADAM SZACUN !!!!!!

Edytowane przez awierone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakaś dyskryminacja? Przed chwilą oglądałem na tvn24. Ekspert od spraw dopingu w sporcie powiedział że zarzuty portali, gazet lub te rzucanie przez komentatorów nawet samą Kowalczyk są bezpodstawne, żeby otrzymać pozwolenie na przyjmowanie tych sterydów trzeba przejść specjalistyczne badania przeprowadzone przez niezależnego lekarza. Dziwna sytuacja gdy cała czołówka choruje, ale trzeba do końca wierzyć w czystość sportu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu zaczyna się Małyszomania, ale jak spadnie mu forma to wszyscy jak zwyklę będą po nim jeździć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mijają 4 lata, a przed nami jeszcze większe emocje, 3 złotka olimpijskie i 4 przed nami, niech Wiatr prowadzi Kamila

GO KAMIL GO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mijają 4 lata, a przed nami jeszcze większe emocje, 3 złotka olimpijskie i 4 przed nami, niech Wiatr prowadzi Kamila

GO KAMIL GO

no i jest : POTĘGA

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to już nie leć Adam leć, tylko jedź Adam jedź :)

Edytowane przez DaraS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi