Skocz do zawartości
Jamaj

Wasze Konsole

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Skoro isnieje juz temat o grach które posiadacie ja proponuję napisac o konsolach jakie zdobią nasze półki i zajmują nasz czas. Zapraszam wszystkich.

Aby zachęcic wymienię jakie sprzęty ja sam posiadam. Pozadrawiam i zapraszam chętnych:)

1. Magnavox Odyssey 1972

2. Magnavox Odyssey 2 1975

3. Magnavox Odyssey 3000

4. Atari 2600

5. Atari 2600 Wooden Limited Edition UK

6. Nintendo Entertainment System (NES) - European Version

7. Nintendo Entertainment System (NES) - Multiregion Version

8. Super Nintendo Entertainment System (SNES) - European Version

9. Super Nintendo Entertainment System (SNES) - German Version

10. Pegasus Limited Edition

11. Sega Mega Drive

12. Nintendo 64

13. Nintendo 64 Pokemon Edition

14. Atari Jaguar

15. Sony Playstation 1 PAL

16. Sony Playstation 1 Net Yaroze Japan Version PAL/NTSC

17. Sony Playstation Pocket Japan NTSC Limited Edition

18. Sony Playstation 2 PAL

19. Sony Playstation 2 Slim PAL

20. Sony Playstation Portable 1004 Piano Black

21. Sony Playstation Portable 3004 Piano Black

22. X BOX 360 Elite (Jasper)

23. Sony Playstation 3 40GB PAL Piano Black

24. Sony Playstation 3 250GB PAL

25. Sony Playstation 3 250GB Final Fantasy XIII Lightning Edition - Ceramic White - Japan NTSC

Edytowane przez Jamaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie wymyślony temat. Wydaje mi się, że od wymieniania się listami konsol, na których się grało jest temat "Wasza Pierwsza Konsola"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie wymyślony temat. Wydaje mi się, że od wymieniania się listami konsol, na których się grało jest temat "Wasza Pierwsza Konsola"...

No uznałem że tam piszesz o początkach ogólnie, a tutaj chciałem osiągnąc jako taki spis sprzętu. Wiesz masz jakiś problem nawet czy coś z jakąś inną konsolą nawet z przeszłości i wiesz kto może coś o tym wiedziec, a poza tym też można opisac swoje zbiory:) Mam nadzieję, że jednak nie zamkna tego tematu, ponieważ nie uważam żeby były o tym samym. Pozdrawiam. Jamaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Jamaj

no niezła kolekcja, chyba masz osobny pokój do tego całego zestawu, na pewno sporo kosztuje ci ich odkurzanie, no ale czego się nie robi dla "ukochanej"biggrin.gif , ja na ta chwilkę jedynie ps3 slim i psp, pozostałe z mojej historii grania gdzieś chyba już przepadływacko.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

To tak jakbyś w jednym domu trzymał wszystkie swoje dziewczyny :turned: z uwagi na obecną z żadną z poprzednich już do łóżka nie pójdziesz :whistling: więc po cholere Ci one ...

Edytowane przez Tomo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temat fajny niby wszystko fajnie ale ja sobie moge napisac ze mam 22 konsole różnego typu... dodałbym do tematu ze fotki obowiązkowe czekam na opinie innych :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS3 FAT 80 GB <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak:

1.xbox 360 elite 120 gb

2.ps3 slim 120gb

3.psp slim silver

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temat fajny niby wszystko fajnie ale ja sobie moge napisac ze mam 22 konsole różnego typu... dodałbym do tematu ze fotki obowiązkowe czekam na opinie innych thumbsup.gif

Ok porobie zdjęcia jeśli to cię uszczęśliwi:)

@ Jamaj

no niezła kolekcja, chyba masz osobny pokój do tego całego zestawu, na pewno sporo kosztuje ci ich odkurzanie, no ale czego się nie robi dla "ukochanej"biggrin.gif , ja na ta chwilkę jedynie ps3 slim i psp, pozostałe z mojej historii grania gdzieś chyba już przepadływacko.gif

Dzięki. Jakbym chciał wszystko odkurzyc to troche czasu by zajęło. Czasem fajnie odpalic Super Mario i przypomniec stare czasy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie jak często to robisz :) nie zrozum mnie źle :) Szanuje Twoje hobby, sam kolekcjonuje płyty DVD - obecnie to już ponad 320 tytułów a przecież nie braknie życia na powrót do wielu z nich. Lubie czasem sobie odpalić 10 minutową ulubioną scenę z Matrix'a, czy wrzucić wyścig Anakina ze Star Wars ...

Dla osób żądnych fotek polecam link >>> http://www.ps3site.pl/forum/topic/15881-wasze-kolekcje-blu-raydvd/page__st__40

Jest tam moja kolekcja i jej foto

Również chętnie poznam opinie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jamaj naprawde nie szkoda Ci kasy na kupno trzech peestrojek? Oo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam konsole. Niektóre są bardziej, niektóre mniej zakurzone, lecz wszySTKIE - bardzo ładnie podkreślają moje oczy nerda. Dziewczyny, które spraszam do siebie po podaniu silnego środka odurzającego do herbaty chwalą mój wystrój wnętrza i 'podzielajom' hobby.

Wasze konsole - temat rzeka, stworzony do nabijania postów i nieudolna próba 'mierzenia kut*sów wśród graczy'. Well done.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja posiadam, troszeczkę skromnie, ale jest:

- PLAYSTATION 3 40GB

a) GRY:

- GTA IV

- ASSASIN'S CREED 2 PL

- COLIN MCRAE DIRT 2

- WIPEOUT HD FURY

- RESISTANCE 2

- FRACTURE

- NEED FOR SPEED PRO STREET

- CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 PL

Pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam konsole. Niektóre są bardziej, niektóre mniej zakurzone, lecz wszySTKIE - bardzo ładnie podkreślają moje oczy nerda. Dziewczyny, które spraszam do siebie po podaniu silnego środka odurzającego do herbaty chwalą mój wystrój wnętrza i 'podzielajom' hobby.

Wasze konsole - temat rzeka, stworzony do nabijania postów i nieudolna próba 'mierzenia kut*sów wśród graczy'. Well done.

Dobrze gada! Polać mu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

konsolek było wiele lecz zostało tylko :

ps2 slim

psp fat

ps3 80gb

ale gdyby był na to czas i kasa pewnie też by była kolekcja :D hehe ale podziwiam za utrzymanie tylu konsol :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi