Jamaj 0 Napisano 21 Luty 2010 (edytowane) Skoro isnieje juz temat o grach które posiadacie ja proponuję napisac o konsolach jakie zdobią nasze półki i zajmują nasz czas. Zapraszam wszystkich. Aby zachęcic wymienię jakie sprzęty ja sam posiadam. Pozadrawiam i zapraszam chętnych:) 1. Magnavox Odyssey 1972 2. Magnavox Odyssey 2 1975 3. Magnavox Odyssey 3000 4. Atari 2600 5. Atari 2600 Wooden Limited Edition UK 6. Nintendo Entertainment System (NES) - European Version 7. Nintendo Entertainment System (NES) - Multiregion Version 8. Super Nintendo Entertainment System (SNES) - European Version 9. Super Nintendo Entertainment System (SNES) - German Version 10. Pegasus Limited Edition 11. Sega Mega Drive 12. Nintendo 64 13. Nintendo 64 Pokemon Edition 14. Atari Jaguar 15. Sony Playstation 1 PAL 16. Sony Playstation 1 Net Yaroze Japan Version PAL/NTSC 17. Sony Playstation Pocket Japan NTSC Limited Edition 18. Sony Playstation 2 PAL 19. Sony Playstation 2 Slim PAL 20. Sony Playstation Portable 1004 Piano Black 21. Sony Playstation Portable 3004 Piano Black 22. X BOX 360 Elite (Jasper) 23. Sony Playstation 3 40GB PAL Piano Black 24. Sony Playstation 3 250GB PAL 25. Sony Playstation 3 250GB Final Fantasy XIII Lightning Edition - Ceramic White - Japan NTSC Edytowane 21 Luty 2010 przez Jamaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 21 Luty 2010 Świetnie wymyślony temat. Wydaje mi się, że od wymieniania się listami konsol, na których się grało jest temat "Wasza Pierwsza Konsola"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamaj 0 Napisano 21 Luty 2010 Świetnie wymyślony temat. Wydaje mi się, że od wymieniania się listami konsol, na których się grało jest temat "Wasza Pierwsza Konsola"... No uznałem że tam piszesz o początkach ogólnie, a tutaj chciałem osiągnąc jako taki spis sprzętu. Wiesz masz jakiś problem nawet czy coś z jakąś inną konsolą nawet z przeszłości i wiesz kto może coś o tym wiedziec, a poza tym też można opisac swoje zbiory:) Mam nadzieję, że jednak nie zamkna tego tematu, ponieważ nie uważam żeby były o tym samym. Pozdrawiam. Jamaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King Nothing 0 Napisano 27 Luty 2010 1. PS2 2. PS3 80 GB :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 27 Luty 2010 @ Jamaj no niezła kolekcja, chyba masz osobny pokój do tego całego zestawu, na pewno sporo kosztuje ci ich odkurzanie, no ale czego się nie robi dla "ukochanej" , ja na ta chwilkę jedynie ps3 slim i psp, pozostałe z mojej historii grania gdzieś chyba już przepadły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 27 Luty 2010 (edytowane) To tak jakbyś w jednym domu trzymał wszystkie swoje dziewczyny :turned: z uwagi na obecną z żadną z poprzednich już do łóżka nie pójdziesz :whistling: więc po cholere Ci one ... Edytowane 27 Luty 2010 przez Tomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateor33 1 Napisano 27 Luty 2010 temat fajny niby wszystko fajnie ale ja sobie moge napisac ze mam 22 konsole różnego typu... dodałbym do tematu ze fotki obowiązkowe czekam na opinie innych :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krs. 2 Napisano 8 Marzec 2010 PS3 FAT 80 GB <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afrikan 40 Napisano 9 Marzec 2010 Więc tak: 1.xbox 360 elite 120 gb 2.ps3 slim 120gb 3.psp slim silver Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamaj 0 Napisano 11 Marzec 2010 temat fajny niby wszystko fajnie ale ja sobie moge napisac ze mam 22 konsole różnego typu... dodałbym do tematu ze fotki obowiązkowe czekam na opinie innych Ok porobie zdjęcia jeśli to cię uszczęśliwi:) @ Jamaj no niezła kolekcja, chyba masz osobny pokój do tego całego zestawu, na pewno sporo kosztuje ci ich odkurzanie, no ale czego się nie robi dla "ukochanej" , ja na ta chwilkę jedynie ps3 slim i psp, pozostałe z mojej historii grania gdzieś chyba już przepadły Dzięki. Jakbym chciał wszystko odkurzyc to troche czasu by zajęło. Czasem fajnie odpalic Super Mario i przypomniec stare czasy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 12 Marzec 2010 Pytanie jak często to robisz :) nie zrozum mnie źle :) Szanuje Twoje hobby, sam kolekcjonuje płyty DVD - obecnie to już ponad 320 tytułów a przecież nie braknie życia na powrót do wielu z nich. Lubie czasem sobie odpalić 10 minutową ulubioną scenę z Matrix'a, czy wrzucić wyścig Anakina ze Star Wars ... Dla osób żądnych fotek polecam link >>> http://www.ps3site.pl/forum/topic/15881-wasze-kolekcje-blu-raydvd/page__st__40 Jest tam moja kolekcja i jej foto Również chętnie poznam opinie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arqueek 0 Napisano 13 Marzec 2010 Jamaj naprawde nie szkoda Ci kasy na kupno trzech peestrojek? Oo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid-2k8- 0 Napisano 13 Marzec 2010 PS one PS2 Fat PS2 Slim PSP Fat PSP Slim NDS lite PS3 Slim 250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 13 Marzec 2010 Posiadam konsole. Niektóre są bardziej, niektóre mniej zakurzone, lecz wszySTKIE - bardzo ładnie podkreślają moje oczy nerda. Dziewczyny, które spraszam do siebie po podaniu silnego środka odurzającego do herbaty chwalą mój wystrój wnętrza i 'podzielajom' hobby. Wasze konsole - temat rzeka, stworzony do nabijania postów i nieudolna próba 'mierzenia kut*sów wśród graczy'. Well done. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipeq69 0 Napisano 28 Marzec 2010 Ja posiadam, troszeczkę skromnie, ale jest: - PLAYSTATION 3 40GB a) GRY: - GTA IV - ASSASIN'S CREED 2 PL - COLIN MCRAE DIRT 2 - WIPEOUT HD FURY - RESISTANCE 2 - FRACTURE - NEED FOR SPEED PRO STREET - CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 PL Pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 28 Marzec 2010 1.ps3 80gb(6 gier - 7 w drodze) ; d 2.ps2 slim (masa gier) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bboyOlszan 0 Napisano 28 Marzec 2010 ps2 slim ps2 slim (ta najnowsza @_@ ) Xbox 360 premium Wii PS3 80 GB :) pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 31 Marzec 2010 Posiadam konsole. Niektóre są bardziej, niektóre mniej zakurzone, lecz wszySTKIE - bardzo ładnie podkreślają moje oczy nerda. Dziewczyny, które spraszam do siebie po podaniu silnego środka odurzającego do herbaty chwalą mój wystrój wnętrza i 'podzielajom' hobby. Wasze konsole - temat rzeka, stworzony do nabijania postów i nieudolna próba 'mierzenia kut*sów wśród graczy'. Well done. Dobrze gada! Polać mu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rumcajslkr1 0 Napisano 1 Kwiecień 2010 konsolek było wiele lecz zostało tylko : ps2 slim psp fat ps3 80gb ale gdyby był na to czas i kasa pewnie też by była kolekcja :D hehe ale podziwiam za utrzymanie tylu konsol :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zientus17 0 Napisano 11 Kwiecień 2010 Ps3 80gb psp 3004 ps2 slim xbox360 elite 120gb nintedo wii gameboy advance sp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach