Skocz do zawartości
GrejFoks

Problem Z Zalogowaniem Na Głownej

Rekomendowane odpowiedzi

ok moja sprawa wygląda tak:

to jest już moje 3 konto (zanim mnie zbanujecie to chociaż doczytajcie do końca :P )

moje pierwsze to Solid Snake (może ktoś kojarzy...), udzielałem się najczęściej tylko na stronie głównej

nie wiem dlaczego ale od jakiegoś czasu (tak od 3 części konkursu Heavy Rain) nie mogę się zalogować na to konto (wyskakuje że konta nie ma), napisałem do moda, ten zapewne przekazał do admina, który to umieścił newsa na głównej...

No niestety metoda z newsa nie pomogła (choć było napisane że zalogowano poprawnie), narażając się na bana założyłem drugie konto (Solid_Snake).... Napisałem w tej sprawie do admina...zero reakcji.

dziś sytuacja się powtarza z drugim kontem..więc założyłem 3 konto..nic nie dało.

Na forum loguje się normalnie, tylko coś z tą główną jest nie tak.

Próbowałem już wszystkiego, nowego hasła itp..a że nie dawało skutku stąd nowe konta.

Jedyne co zrobiłem u siebie na kompie to usunąłem ciasteczka i czasem piszę z chrome'a (ten post pisze z FF)...

Poratuje ktoś czy jestem skazany wyłącznie na czytanie newsów z głównej bez możliwości komentarzu?

Jeśli sprawa się rozwiąże to oczywiście moje konta (Solid_Snake i te) można usunąć.

Edytowane przez GrejFoks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście, zalogowanie się na stronie jest niezłym wyczynem :P Sam teraz nie mogę tego zrobić, ale poprzednim razem (też w czasie konkursu HR) w końcu udało mi się zalogować dopiero po 2 dniach... Więc pozostaje próbować i próbować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi