rock307 0 Napisano 6 Marzec 2010 Witam przed godzinką z mojej konsolki po włączeniu znikło menu ps3 zaznaczam, iż niejest to problem z kablem dzwiek mam odziwo włożyłem Uncharted 2 gra sie załadowała jest obraz oka chcem wejśc do menu ps3 naciskam przycisk pojawia sie w tle menu wyłanczam wiec grę a obraz menu znika słychac tylko dzwiek ? Konsola ma 2 miesiace dysk 250 wczoraj wszystko było oka aktualizowana w necie na bieząco. Kabel własnie sprawdziłem u kumpla jest oka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 6 Marzec 2010 (edytowane) pewnie masz cos nie tak z ustawieniami video. najlepiej zresetuj je podczas uruchamiania ps3. pozniej w opcjach ustaw "auto"przy rozdzielczosciach Edytowane 6 Marzec 2010 przez kakaroto-songo1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rock307 0 Napisano 6 Marzec 2010 (edytowane) pewnie masz cos nie tak z ustawieniami video. najlepiej zresetuj je podczas uruchamiania ps3. pozniej w opcjach ustaw "auto"przy rozdzielczosciach Udało mi sie po resecie przywrocic ustawienia początkowe ale teraz niemam obsługi Full HD niemoge zaznaczyc w opcjach ps3 1080p bo jest brak obrazu wcześniej miałem zaznaczone i było oka pewnie cos ztym nietak ( TV oczywiscie full hd ) ma ktos pomysł co z tym zrobic? Edytowane 6 Marzec 2010 przez rock307 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 6 Marzec 2010 To dziwne ze nie ma obrazu full hd. Masz jakas gre dzialajaca w full hd? Jezeli tak to sprobuj ja uruchomic. Jezeli masz inne porty hdmi w TV to sprobuj przepiac do nich konsole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rock307 0 Napisano 6 Marzec 2010 (edytowane) To dziwne ze nie ma obrazu full hd. Masz jakas gre dzialajaca w full hd? Jezeli tak to sprobuj ja uruchomic. Jezeli masz inne porty hdmi w TV to sprobuj przepiac do nich konsole. mam film w full hd działa normalnie przy sprawdzeniu na pilocie tv w jakier rozdziałce smiga pokazuje mi 1080i wczesniej pokazywał 1080p to jest dla mie zagwozdka co do przepinania portów robiłem to i jest tak samo ... ale i tak dzieki za pomoc;) to nie to co na forum 360siatki gdzie z problemu z ciebie sie smieja... Edytowane 6 Marzec 2010 przez rock307 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachna01 80 Napisano 7 Marzec 2010 Podaj dokładny model telewizora Zobacz czy możesz w odtwarzaczu DVD (lub czymś podobnym ustawić 1080p). i jeszcze jedno jak masz możliwość podłączenia komputera - sprawdź czy telewizor wyrobi rozdzielczość 1920x1080 (chociaż jak patrzę na mój TV to ma jeszcze opis [1280X1024 i 1600x1200 full HD - ale nie wiem bo nie mam kompa z wyjściem HDMI]) Może coś się stało z telewizorem - sprawdź na innym kablu (chociaż kabel raczej odpada ale warto sprawdzić). Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksionc 0 Napisano 4 Wrzesień 2011 Witam, Mam taki sam problem jak kolega w tym temacie: http://www.ps3site.pl/forum/topic/32571-brak-menu-playstation-3/ Poradziliscie mu: pewnie masz cos nie tak z ustawieniami video. najlepiej zresetuj je podczas uruchamiania ps3. pozniej w opcjach ustaw "auto"przy rozdzielczosciach. Czy moglby ktos mi wytlumaczyc jak zresetowac te ustawienia Video ? i "auto" ustawic w telewizorze czy w playu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 4 Wrzesień 2011 Auto w opcjach w PS3. Ustawienia video resetuje się włączając konsolę trzymając włącznik +/- 5 sekund (puść chwilę po usłyszeniu drugiego piknięcia). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach