Gość BieŃ Napisano 3 Grudzień 2007 Przy laczeniu z Psnet jak i podczas Internet test pokazuje mi ,,The connection to the server timed out 80710092,, polaczenie pc-ps3,ustawienia auto. jak i wpisanie manualnie niczego nie zmienia..pomocy..fw 2.01.. jak pinguje ps3 wszystko wyglada ok..zapory winxp wyl. wbudowany firewall tez (za pomoca xpantispy)...juz nie mam pomyslu...pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 3 Grudzień 2007 Pokazuje się na początku, czy przy testowaniu NAT type ? Jak się łączysz ? Bezpośrednio czy przez router ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość BieŃ Napisano 3 Grudzień 2007 TheMichal napisał: Pokazuje się na początku, czy przy testowaniu NAT type ? Jak się łączysz ? Bezpośrednio czy przez router ? Error pokazuje sie podczas testu (2 krok - internet connection),net leci do kompa, podlaczony z ps3 kablem dol. do zestawu kiedys wszystko gralo..potem mialem pauze od ps net.(w tym czasie zrobilem formata jak i wgralem nowy fw 2.01) teraz chce sie podpiac by zassac patcha do ac i mam walka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 4 Grudzień 2007 Wejdz: Polaczenia sieciowe>Wlasciwosci lacza ktore dostarcza internet (u mnie to Neostrada TP)>Zaawansowane i tam Udostepnianie polaczenia internetowego, wszystko zaznaczyc fajka. Jezeli to juz masz zrobione to nie umiem pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach