Wolf-Man7 2 Napisano 11 Marzec 2010 (edytowane) Cześć wszystkim. Ostatnio wiele Eksklusivuv na PS3, jest tłumaczonych na nasz ojczysty język (Heavy rain, God of War 3, Mag). Tu nawija się moje pytanie, czy po premierze God of War 3 planowane są jeszcze jakieś gry przetłumaczone na nasz ojczysty jezyk na Ps3 w tym roku ? Edytowane 11 Marzec 2010 przez Wolf-Man7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flesh90 2 Napisano 11 Marzec 2010 według planów sony w każdym eksklusivie na ps3 będzie możliwość wyboru języka polskiego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Marzec 2010 Każdym exclusive'ie ze studiów SONY, to taka drobna różnica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf-Man7 2 Napisano 11 Marzec 2010 (edytowane) A będą w ogóle jeszcze jakieś gry w naszym ojczystym języku na Ps3 w tym roku( mogą być tytułu multiplatformowe) ? Edytowane 11 Marzec 2010 przez Wolf-Man7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 12 Marzec 2010 Bad Company 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf-Man7 2 Napisano 12 Marzec 2010 Z tego co wiem Bad Company 2 na Ps3 nie zostało przetłumaczone na Polski, a po za tym gra wyszła przed God of War 3 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wajsik 0 Napisano 12 Marzec 2010 (edytowane) Wydaję mi się, że Bad Company 2 jest w PL'u ponieważ na Xbox'a 360 jest. :) Edytowane 12 Marzec 2010 przez Wajsik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 12 Marzec 2010 Wydaję mi się, że Bad Company 2 jest w PL'u ponieważ na Xbox'a 360 jest. :) BBC2 nie zostało przetłumaczone na język polski w wersji dla ps3 ponieważ "były pewne trudności" ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaespana 1 Napisano 27 Marzec 2010 God of War 3 , Uncharted 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 28 Marzec 2010 God of War 3 , Uncharted 2 Problemy z czytaniem? Jakie gry przetlumaczone na język polski wyjdą po God of War 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 30 Marzec 2010 Przed chwilą oglądałem filmik Batllefielda 2 na YT i dialogi były o dziwo po polsku :) Czy to było po prostu demo po PL ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 30 Marzec 2010 Przed chwilą oglądałem filmik Batllefielda 2 na YT i dialogi były o dziwo po polsku :) Czy to było po prostu demo po PL ? ogladales pewnie filmik z pc albo xboxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex1974 0 Napisano 30 Marzec 2010 ogladales pewnie filmik z pc albo xboxa Ideałem byłoby dokupowanie/sciąganie wersji językowej do danej gry. Pewnie nawet producenci mogliby na tym zarobić. Ale wszystko się pewnie rozbija o ochronę rynku. Po co ktoś ma kupić grę w wersji ANG za 50 zł dokupić spolszczenie za np. 20 zł skoro może kupić np. polską grę za 150 zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 30 Marzec 2010 Wpisałem w szukajce Batllefield... ps3, ale pewnie wyszukało frazę Batllefield ;p Pomijając ps3, miałem zamiar kupić tą grę, ale się zraziłem, że nie ma PL wersji :) Na razie mam same PL gry i raczej będę tylko na takie polował, gdyż jest to zupełnie inna gra, czytałem też w tym wątku, że gry od SONY mają być polskie, czyli GT5 będzie w wersji polsko-języcznej ? :woot: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 30 Marzec 2010 A ja mam taka gazetkę od Sony i przy Gran Turismo 5 oraz Modnation Racers są znaczki , że gry będą w polskiej wersji językowej . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk1230 0 Napisano 30 Marzec 2010 A ja mam taka gazetkę od Sony i przy Gran Turismo 5 oraz Modnation Racers są znaczki , że gry będą w polskiej wersji językowej . To przecież koledzy wyżej pisali że wszystkie exclusivy na ps3 będą w pełni po polsku. GT 5 to chyba exclusiv nie uważasz???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 30 Marzec 2010 No to elegancko skoro będzie wersja polska :) Ciekaw jestem ile trzeba będzie wybulić za GT <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wajsik 0 Napisano 30 Marzec 2010 (edytowane) O_o Super wiadomośc jak dla mnie. Uważałem że GT5 nie będzie po Polsku, ale słuchając waszych rozmów jestem już prawie pewny, że będzie w PL'u. (No w końcu Exclusive) Edytowane 30 Marzec 2010 przez Wajsik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf-Man7 2 Napisano 3 Kwiecień 2010 Moim zdaniem brak Polskojęzycznej wersji Battlefield Bad Company 2 na Ps3 to jedyny powód aby tej gry nie kupować. Jednak jak znam życie ta gra i tak znajdzie się na mojej półce, bo skoro od PSX Extreme dostała 9+ oraz innych serwerów dobre oceny, to znaczy że się opłaca nawet jeżeli nie usłyszymy Pazury na naszych czarnulach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid-2k8- 0 Napisano 3 Kwiecień 2010 A dlaczego np. jak kupuje gry poza Polską to dlaczego nie ma języka Polskiego, a Niemiecki Hiszpański jest. Czy to znaczy że w polsce gry są za późno tłumaczone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 4 Kwiecień 2010 Prawdopodobnie te gry są wydawane na dany region, a że masz np. Niemiecki, hiszpański czy francuski to dlatego, że to podstawowe języki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach