Allu 4 Napisano 6 Grudzień 2007 Nie jestem z wami od poczatku ale to nic nie zmienia Chcialbym podziekowac calej ekipie PS3forum oraz PS3site za te kilkanascie miesiecy pracy! Dzieki wam poznalem sporo nowych i ciekawych ludzi, nauczylem sie wiele o konsolce i grach oraz wyrobilem sie w pisaniu na klawierce Nie zawsze bylo kolorowo ale jakos zawsze mialem ochote wrocic i napisac cos znowu ZA TO WSZYSTKO I NIE TYLKO - WIELKIE DZIEKI I SZACUNEK!!! ps: sorki ze w tak podnioslej chwili bez Polskich znakow ale... wolalem napisac z menu chlebaczka Taki inny klimat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 6 Grudzień 2007 Dzięki za te wszystkie banany, i w ogóle było przyjemnie ubawiłem się kłócąc z tymi wszystkimi lameczkami <3 fanbojkami <3 i innymi zwierzątkami ^^ jestem tu już ponad pół roku ! =] i mam nadzieję, że zostanę następne pół Ja też mam się czym pochwalić, mam najwięcej SENSOWNYCH postów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Grudzień 2007 Hehe, ja tam nie wiem jak było wcześniej, ale jestem tu teraz od bodajże miesiąca (?) i jak na razie jest ekstra, brak pyszczatych gnojków i w ogóle. Chciałbym coś pomóc w życiu forum =). Ale dzięki za wszystko ogólnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 6 Grudzień 2007 Podpisuję się pod kolegami wyżej ;] To jest najlepsze polskie forum o PS3 i nic tego nie zmieni Gratuluje "urodzin" i życzę wam jak najdłużej! 100 lat, 100 lat...^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PsycholPK 0 Napisano 6 Grudzień 2007 Ja jestem ponad Polroku W tym czasie zdzylem dostac bana ^ ^ Ah pamietam jak sie u was wyzywalem z NFSem xD Swietne forum i bede z wami dopuki niedostane kolejnego Bana xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 6 Grudzień 2007 Ja jestem od września - forum bardzo fajne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 6 Grudzień 2007 A ja od Listopada też rocznica:)Kto poleje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 6 Grudzień 2007 Gratulacje !!!"PS3SITE IS THE BEST" Jestem ciekaw czy to forum będzie się tak jeszcze nazywać jak wyjdzie PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 6 Grudzień 2007 Panowie chociaż tu nie róbmy off'ów... Dobrze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raffaello 0 Napisano 6 Grudzień 2007 NO i ja się przyłączę do gratulacji z okazji roczusia! Trafiłem tu zanim kupiłem konsolkę a dołączyłem do tego miłego grona parę dni temu. Czytałem i obserwowałem co sie dzieje tutaj i stwierdzam ze czas spędzony na formu owocuje! Jeszcze raz gratulacje dla całej ekipy forum!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wakpal 0 Napisano 7 Grudzień 2007 Dzieki za forum, site i sklep. Jako calosc trzyma to poziom ktorym zadne forum nie moze sie poszczycic. Newsy na stronie pojawiaja sie szybko. Atmosfera i ludzie sa wporzadku. Oby tak dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach