Skocz do zawartości
f4ty

Air soft

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry że odgrzebuje temat, ale chyba głupio by było zakładać nowy skoro już ten jest

Szukam chętnych na strzelanki w okolicach Wrocławia. Mam grupę 5 osobową chętną do gry, ale niestety strasznie trudno przebić się żeby we Wrocku dostać się na jakiś zlot (chyba że ogólnodolnośląskie ale te są robione raz na długi czas ;-)).

W ogóle sądziłem że Airsoftowcy to bardziej otwarte środowisko a tu....hmmm zaskoczenie.

W sumie nie dziwiłbym się gdybym miał 14-16 lat, ale wszyscy mamy 18+ także...

no nic pytam raz jeszcze czy jest ktoś chętny o strzelania, jak tak to serdecznie zapraszam :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.wmasg.pl <- Tutaj bez trudu znajdziesz informacje o wszystkich największych strzelankach w Twoim rejonie. A, że teraz nie ma zbytnio gdzie strzelać to norma. W zimie zawsze tak było. Jak się ociepli to będzie po kilka strzelanek na weekend.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie z tamtego forum dwóch Panów odesłało mnie żebym szedł w cholerę a trzeci udawał że nie dostał ode mnie żadnej wiadomości, uwielbiam takich ludzi pasjami a najbardziej śmieszą mnie goście którzy uparcie udają wojskowych, znają na pamięć każdy regulamin, a przed sobą noszą piwny brzuszek i w wojsku nigdy w życiu nie byli (pozdrawiam Panie R.!)

Ostatecznie zawiodłem się na środowisku airsoftowców, no ale poczekamy, zobaczymy może pogram jak się ociepli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie reaguje agresją bez powodu, może zrobiłeś coś co jakoś szczególnie podołało im na nerwy? Chodzi o konflikt z prawem. Polska to dziwny kraj, jedna większa afera może doprowadzić do bardzo poważnych konsekwencji. Nawet zabronienia air softu. Dlatego tak mocny nacisk stawia się na zasady i izoluje ze środowiska wszystkich co ich nie przestrzegają.

Zresztą na forum udzielać się wcale nie musisz. Sprawdzasz kiedy będzie strzelana, pakujesz rzeczy i jedziesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najśmieszniejsze że nic nie powiedziałem, nie mam nawet jednego postu na tym forum, było ogłoszenie o strzelance, ja się kulturalnie zapytałem czy można przyjść (ogłoszenie było niby dla wszystkich ale wolałem spytać) no i dostałem odpowiedź na PW... krótko mówiąc przekaz był taki że facet z cieniasami nie gra. eh Niby się nie zniechęciłem..ale...tydzień później zobaczyłem ogłoszenie o strzelance we Wrocławiu. No i powtórka w zasadzie chociaż bardziej gość polewał że nie wszyscy u mnie w grupie mają elektryki.

Ogólnie przekaz jest taki: Sport super (mieliśmy okazję zagrać w 10 osó ale za to ludzie (na forum zazwyczaj średni wiek jest między 25-40 lat) dziwni, może tak jakoś przypadkiem trafiłem, jednak trochę się rozczarowałem, bo jestem przyzwyczajony (patrz PS3forum ;-)) że początkujących traktuje się z uśmiechem i stara się im wszystko wytłumaczyć.

W końcu każdy z nas kiedyś zaczynał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej jeśli opiszesz problem w "Jestem zielony". Na bank znajdzie sie kilka osób z "góry" co chętnie zlinczują słownie te osoby. Na bank znajdzie się też ktoś z Twojej okolicy chętny do rozwiązania tego problemu.

Ogólnie u nas na śląsku co chwile pojawiają się jacyś nowi. Wszyscy są dla nich zawsze bardzo mili, dają repliki do pooglądania i postrzelania, zapraszają do przyglądania się starciom (oczywiście w okularach ochronnych) itp. Wiec to o czym mówisz to dla mnie jakaś kompletna abstrakcja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elitarnego buractwa nie wyplenisz... Wielokrotnie spotkalem sie z ludzmi ktorzy mnie zawsze trafiali, ale sami nie dsotawali nigdy (bo przeciez trafic ich moze tylko ktos z lepszym sprzetem). Malo tego - poznalem ekipy ktore 3/4 strzelanki spedzaly na robieniu sobie zdjec (sic!). Po prostu przejrzyj forum, rozeznaj sie kto "wyzej sra niz dupe ma" (za przeproszeniem) i po prostu unikaj. Niech strzelaja sie w swoim gronie. Bo kiedys sie ono wykruszy ;-).

Gdybys byl kiedys na gornym slasku - zapraszam do wspolnego strzelania!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jakosc adekwatna do ceny... Ja na sprzecie nie oszczedzam i jeszcze ani razu sie na tym podejsciu nie przejechalem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maxavelli -> Dopiero teraz załapałem, ze jesteś tym Maxavelliem co niemal mieszka na wmasg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzaj, nie przebywam tam az tak czesto... Po prostu co wieczor czytam bardziej interesujace tematy i w niektorych odpowiadam ;-). Ale nie ukrywam - fajnie byc kojarzonym ;-)!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi