Skocz do zawartości
krzych0

Kolejny Oszust Na Alledrogo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałem tylko przestrzec przed użytkownikiem autodealer1 wystawił dzisiaj 2 gry, BF 2 i GoW 3 jedno i drugie w cenie 50 zl!! Promocja jakiej nie znajdziecie w sklepach dla idiotów. Dzwonie do klienta, szybciutko bo aukcja wystawiona 3 min temu a już 5 sztuk zeszło a zostało...45... Pytam pana sprzedawce(który po głosie panem raczej nie jest...chłopiec 15 lat na moje oko) dlaczego aukcja niby GoW a w treści ze zestaw zawiera DVD z bf2... Wiec wytłumaczono mi jak krowie na rowie że to tylko pomyłka i że to GoW w pełnej klasie... Ok wnikam dalej i pytam czy to czasem nie jest jakis kod do demówki, ściema itp... I teraz najlepsze... Cytat: "Z grą wszystko jest ok, no ale wie Pan, to pirat jest". Poskładało mnie na łopatki, i dociekam jak pirat na PS3? Przecież to niemożliwe... a jednak! Bo można przerobić czarnule ale samemu, bo nikt tego nie przerabia, żaden specjalista tylko my sami!! Taka opcja w menu ;-) <-- takie farmazony usłyszałem przez telefon. Przed rzuceniem słuchawką poinformowałem niedoszłego sprzedawce że sprawę zgłaszam allegro ponieważ handel piratami jest nielegalny w Polsce.

W chwili obecnej ta osoba nie wystawia już żadnej gry(nie wiem czy przestraszył się zgłoszenia do allegro- i tak zostało wysłane; czy allegro zablokowało aukcje), natomiast uczulam na takie "oferty" wiadomo można kupić coś okazyjnie czy przez pomyłkę sprzedającego. Ale pamiętajcie że mądry polak po szkodzie...

Pozdrawiam i przepraszam za ogólny chaos w poście ;)

a i na koniec link do aukcji

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=971584348

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo brawo brawo, dla tego oszusta, bo na krótką metę się nacieszy kasą, a może i skutecznie się rozpłynie w powietrzu.

Głupich nie sieją, jeśli doświadczeni allegrowicze (200+) to kupują to nie mam słów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masakra... przecież wiadomo że to przekręt... 50zł za grę i to jaką!!!! niestety naiwność ludzka jest wielka i zawsze się znajdą cwaniacy którzy będą na niej żerować:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale mimo wszystko to go oszukal i gnoja nalezaloby zlapac....... no ale rzeczywiscie taka gre za 5 dych.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oszukac oszukal ale nie mnie :P. Raczej te 5 osob ktore daly sie nabrac... Szkoda mi tych osob no ale czlowiek uczy sie cale zycie...na ogol na bledach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.. GOW3 za 50zł? Poproszę 100sztuk :) Nie no.. naprawdę trzeba być naiwnym, żeby się na coś takiego naciąć:huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi