ocelot_0x 0 Napisano 25 Marzec 2010 (edytowane) http://demotywatory.pl/1275468/Zycie-to-gra Zauważyliście to kiedyś? Teraz już wiem skąd wzięły się takie przyciski na padzie a nie inne. Edytowane 25 Marzec 2010 przez ocelot_0x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rizo 0 Napisano 25 Marzec 2010 zbieg okolicznosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 25 Marzec 2010 Ale że o co chodzi ... :ermm: ja tam się sensu nie mogę doszukać :geek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 25 Marzec 2010 Kiedyś o tym myślałem, ale brakowało mi X w Polskich nominałach :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandi 3 Napisano 25 Marzec 2010 Ehh ze na konsoli grasz a na nominałach masz te znaki co na padzie od Dualshocka xD ot co cała filozofia xD demot fajny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wajsik 0 Napisano 25 Marzec 2010 Niezłe, niezłe. Szkoda, że Polacy nie wymyślili tych padów, bo byłoby to w tedy bardzo prawdopodobne. Podoba mi się jeszcze jeden demot, podeśle wam go: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 26 Marzec 2010 Dobreee :D Obie foty świetne! Co do naprawy to też trzeba podmuchać... ale opalarką :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 26 Marzec 2010 (edytowane) Oba demoty wylądowały na głównej :) Trudno ich nie znać. Edytowane 26 Marzec 2010 przez timetoshake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LethalDoze 9 Napisano 26 Marzec 2010 Ale że o co chodzi ... :ermm: ja tam się sensu nie mogę doszukać :geek: w grze sterujesz przyciskami na padzie, a w życiu steruje się pieniędzmi (poniekąd) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kami 46 Napisano 10 Kwiecień 2010 To ja odświeżę wątek, coś nowego... : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 11 Kwiecień 2010 Z tego lałem przez pół godziny :D No i demot apropos "Install other OS" To tez jest dobre :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 25 Kwiecień 2010 mała refleksja A gdzie podziały się demoty z xobxem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwedo 7 Napisano 25 Kwiecień 2010 (edytowane) mała refleksja A gdzie podziały się demoty z xobxem ? a co to xbox ? :D @topic fajne demotki Edytowane 25 Kwiecień 2010 przez chwedo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 25 Kwiecień 2010 (edytowane) w grze sterujesz przyciskami na padzie, a w życiu steruje się pieniędzmi (poniekąd) Tak, zaskoczyłem :) tylko przy pierwszych próbach otwarcia linku wyskakiwał mi inny demot - nie związany z Ps3 i stąd było moje pytanie ... :turned: Teraz coś na co się natknąłem w firmie u mojego brata ;) - kopiowanie jak najbardziej wskazane :thumbsup: Edytowane 25 Kwiecień 2010 przez Tomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 26 Kwiecień 2010 No gadget ok, ale ja nie palę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 27 Kwiecień 2010 HE HE nie palę ale chyba zacznę żeby wbijać pety w to coś poza tym fajne pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach