Szejk 54 Napisano 28 Marzec 2010 Ej, jak w tytule... Jakieś dobre jedzonko, które potraficie przygotować... Poza spaghetti w różnej formie to najlepiej wychodzi mi kurczak w miodzie z ryżem- Na blachę wysypujecie ryż (niegotowany!), na to lecą plastry cebuli, i skrzydełka koguta, a ryż zalewa się substancją powstałą z połączenia kostki rosołowej, ok. 1.5-2 szklanki wody, miodu (ile kto chce) i odrobiny masła... do piekarnika na 30-40min przy chyba 200 stopniach i szama orgazm! LEGALIZE! CFC! :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 28 Marzec 2010 Quesadilla jak w Pizza Hut :P Tortilla jak w McDonald's ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 28 Marzec 2010 Mac... Czemu oni nie mają opcji dostawy do domu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 28 Marzec 2010 Pizza, omlet, spaghetti carbonara, vifon, amino :teehee: Jest pysznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
popal 2 Napisano 28 Marzec 2010 A może frytki do tego? :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 28 Marzec 2010 Szejk podaj proporcje do tej swojej specjalnosci tj ile ryżu na jaką ilośc kurczaka itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 28 Marzec 2010 Kiełbaska z cebulką, wszystko pieczone na patelni aż do brązowego kolorku. Może nie jest to trudne danie, ale przepyszne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 28 Marzec 2010 Ryżu wedle woli, ja daję 2 paczki, a koguta różnie, często jjem też udziki zamiast skrzydełek... w sumie to nawet z udzikami jest lepsze :thumbsup: A kiełba z cebulą na propsie, pomyślę czy na kolację nie zrobić sobie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek_fcb 11 Napisano 28 Marzec 2010 Komuś się gastro-faza włączyła czy co? :tongue: Z takich niecodziennych dań to mogę się pochwalić, że Shaorma, Lasagne i Sushi wychodzi mi bardzo dobrze, tak przynajmniej mówią znajomi :D. O zwykłym schaboszczaku nie ma co pisać :tongue: w moim mniemaniu ma być oryginalnie a nie pospolicie :D bo cała reszta właśnie tak wygląda ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wajsik 0 Napisano 28 Marzec 2010 Przeróżne Spagethii, Lasgne.. A najlepiej kurczak w sosie śmietanowym młaaa.. xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 28 Marzec 2010 Ej, dawajcie przepisy, obecnie najbardziej czekam na shaorme bo w domu nigdy nie robiłem! Co do gastro to fakt- temat na kacu i na zajebce zakładany :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 30 Marzec 2010 Hehe Szejk jak by Mac dowoził do domu to byłbym 150kg nerdem ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 9 Kwiecień 2010 Nie tylko ty :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 9 Kwiecień 2010 Moja babcia ^_^ robi mi polędwiczki z sosem z torebki ,,Kebab". Smakuje naprawdę zaje*iście :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachna01 80 Napisano 9 Kwiecień 2010 Zanim dodam przepis powiem, że lubię HOTWINGSY w kfc, ale czasami w lidlu kupuję mrożone skrzydełka smażone jest ich tam chyba z 4 rodzaje i mają fajne dania mrożone z makaronem jedno w czarnym (chińskie), a drugie w zielonym z grzybkami (włoskie), a jak przyjdzie mi ochota na gotowanie to powiem że cuda wymyślam,wszyscy się zajadają i sam nie wiem skąd wymyślam przepisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 10 Kwiecień 2010 Przed chwilą- Wrapsy + mielone mięso z pomidorami z puszki, papryką, kukurydzą i cebulą. Zajebiaszcze! CFC! ZWAŁA :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach