Skocz do zawartości
PaweL007#PS3#80gb

Playstation 3 Next-Gen ... A Co Z Grywalnoscią ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam ps3 od prawie roku... Ale nie ma w niej czegos takiego ... ;) co bylo w PS2 a mianowicie grywalnosc... moze to nie wina samej konsoli a gier na nia wydawanych... Mam Killzone 2, Uncharted, Motorstorm, Tekken 6, Gta 4 i Uncharted 2 w drodze oraz gry z PSS ... Ale w te gry gram aby przejsc, malo w nich zabawy, pamietam na PS2 Burnout wspaniala gierka ,a ...Paradise ;( Pamietam GTA SA, GTA IV... ;( W tekenie tez cos wyparowalo COLIN nie ma o czym gadac Moim zdaniem wydawcy powinni skupic sie wiecej nad sama Grywalnoscia a nie tylko grafika Nie wiem moze sie starzeje ale kiedys chyba byly lepsze gry (GRYWALNOSC), Moze nie mam tych gier co powinienem miec ... Wiem ze napisalem jak debil ale no coz wena tworcza pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu starzejesz się i za dużo już grałeś. Nie przejmuj się mam to samo. Gdyby teraz przestali już robić gry na ps3, nawet bym jednej łzy nie uronił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie , chyba wina wieku. Jak byłem młodszy , to gry bardziej wciągały , były ciekawsze i chciało się w nie grać bez końca. Teraz grę przejdę i to wszystko , drugiego razu zazwyczaj nie ma , bo po prostu gra nie jest już tak interesująca. Kiedyś na próbę będę musiał zagrać w jakiegoś klasyka w którego grałem w dzieciństwie żeby przekonać się , czy faktycznie winą jest wiek.

Najlepiej wspominam grę Crash Bandicoot 3... przepiękna grafika , niezwykły świat... moja pierwsza gra na PSX , aż łezka w oku się zakręci.))

Dzisiaj szczególnie dobrze wspominam Halo ODST. Grafika wiekowa jak na 2009 rok , ale świat , klimat były niepowtarzalne , wyjątkowe , gra na pewno jest warta uwagi.

Z hitów Sony , to GoWIII daje radę , jednak odcisnęło się na niej piętno komercyjnej propagandy , bo podstawowa wersja została odrobinę ogołocona względem poprzedniczek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@OP A tam gadanie... :) Też tak myślałem. Złe gry wybierasz i tyle. Nie daj się tej pseudo papce w jaką teraz się gra. Zagraj sobie np. w Borderlands, Darksiders, Ratcheta, Sacred 2, Residenta, Dead Space albo White Knight a poczujesz się jak za dawnych lat.

Zaraz się z tego zrobi kolejny temat "Co wybrać?", więc jeśli twórca tematu ma ochotę na dalszą dyskusję to zapraszam właśnie tam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.