DJ Maxxi 1 Napisano 4 Kwiecień 2010 Ello! Nie wiem na ile się interesujecie muzyka i znacie historię. Jako że jestem DJem to chciałem się podzielić z wami pewna ciekawostką. Otóż dawno temu, jeszcze za panowania babci naszej PS3-ki powstal utwór, który można uznać za hymn naszego starego, poczciwego Szaraczka, czyli PSX. Utwór nagrał znany w tamtym okresie dość mocno dzięki utworowi 'Blue' zespół o nazwie Eiffel 65. Utwór nosi dośc wymowny tytuł 'Playstation'. W utworze wymieniane jest kilka dość znanych tytułów na PSX-a. Czy najlepszych, to już kwestia gustu:P Zarzucam link dla zainteresowanych: http://djmaxxi.wrzuta.pl/audio/3exgVU6lHL5/eiffel_65_-_playstation_singe_edit Pozdro!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChomikRonaldo 9 Napisano 8 Kwiecień 2010 IMHO słabe, nie moje klimaty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr. Foo 1 Napisano 5 Lipiec 2010 Ciekawostka bardzo... ciekawa ;), za to sam kawałek cieniutki... :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GiMi84PL 0 Napisano 7 Lipiec 2010 Siema. Kawałek stary ale jary. Jakie to były fajne czasy ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondi006 0 Napisano 16 Lipiec 2010 Mi się bicik podoba i gdzieś go słyszałem w przeróbkach był na pewno wykorzystany. A za ciekawostkę dzięki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 18 Lipiec 2010 I love my Pee Ess Trii. ;)Macie swój hymn. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJ Maxxi 1 Napisano 18 Lipiec 2010 (edytowane) No kawałek słaby, nie moje klimaty również. Ale ciekawostka jest:) To polecam to: Znacznie lepszy kawałek, tylko jakość video lipna:) Ale klimacik jest. Jak to się mówi, jest pierd***cie:):):) Edytowane 18 Lipiec 2010 przez DJ Maxxi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 6 Wrzesień 2010 (edytowane) jeśli chodzi o takie klimaty pseudo growe to kiedyś trafiłem na genialny kawałek Lost Tribe - Gamemaster (original) polecam bo trance na prawde wysmienity:) Edytowane 6 Wrzesień 2010 przez caligator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 14 Wrzesień 2010 A ja kawałek znam. Miałem chyba coś koło 10 lat gdy go pierwszy raz usłyszałem. A że akurat w tamtych czasach otrzymałem swojego psx'a, to od razu tytuły gier z piosenki mi wpadały w ucho ; D. Piękne czasy ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach