Skocz do zawartości
Coolidge

Wasza Ulubiona Część Gta ?

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka.

Jako wielki fanboy serii GTA zastanawiam się która z części wam najbardziej przypadła do gustu ? Ja osobiście grałem w takie części jak : GTA , GTA 2 , GTA 3 , GTA VC , GTA SA , GTA IV i już niedługo GTA IV EFLC. Z tego przeszedłem wszystkie prócz GTA bo miałem 3-4 latka jak wyszło a później grałem tylko w GTA 2. Jednak nie wiem czemu najbardziej spodobała część GTA 3. Wg. mnie fenomenalna muzyka , wiele możliwości jak na tamte czasy , czuło się klimat gry , i oczywiście 3D. GTA 3 Zapamiętam także z niezapomnianych misji takich jak : Wysadzenie fabryki narkotyków chińczykom , Zabicie Kena , Wysadzenie statku itp. Po skończeniu fabuły zbieranie paczek , latanie dodo (rekord 1036sek.) , telefony i inne. Pamiętam także jak przedostawałem się z wyspy na wyspę jak mosty były nieczynne albo zablokowanie wyjazdu policji w Portland przez co jeździło jedno auto które przestępca ukradł i nie znikało tylko jeździło :) Chętnie bym zagrał w GTA 3 w Grafice GTA IV oraz jej wszystkich możliwościach. To by była jazda ! To tyle z mojej strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie części grałem i niestety przewidywalość fabuły znudziła mi tytuł:

-jedź,

-zabij,

-ukradnij,

-zniszcz,

-przywieź,

i od nowa ...

Obecnie preferuje tylko Multi i granie dla Fun'u, w trybie single player tylko stuntu i demolka - po za tym dla mnie GTA może nie istnieć ...

Edytowane przez Tomo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

również sądzę, że San Andreas jest najlepsze. W GTA IV brakuje mi tego czegoś, poza tym jest jakoś ponuro. W SA czy VC jest przyjemniej. Nie znaczy to od razu, że IV jest do bani. NIe, nie... Z niecierpliwością czekam na epizody. Za pewne na premierę będę stał z mokrymi gaciami i czekał na otwarcie sklepu :)

btw dzięki IV nabyłem w końcu ps3, bo na kompie nie poszła :P

Edytowane przez cegipl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dzięki IV nabyłem w końcu ps3, bo na kompie nie poszła

Hehe ja tak samo . Kupilem gta 4 na pc ale nie poszla wiec za tydzien poszedłem do sklepu po ps3 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też jestem fanbojem gta ale chyba nie mam ulubionej części. Grałem we wszystkie jakie się ukazały. Ale z dużych tytułów to III była super za pierwsze wrażenie i to już legendarna gra w sumie nie można jej nic zarzucić genialna była. Vice City też rewelacja można było po nim jeździć w singlu bez końca, świetne postacie i muzyka. San Andreas moim zdaniem też rewelacja, super gangsterski klimat jak ktoś lubi, najlepsza śmietanka raperska z zachodniego wybrzeża w radiu i niekończące się rozwałki. Wielu chwali nieoficjalne multi ale dla mnie to była porażka. IV to jednak chyba moja ulubiona cześć bo ostatnia, może ale multi mi się bardzo podoba jest genialne tylko szkoda że tak mało trybów zabawy, oby w V dali więcej odmian gry na multi. Sam singiel czwórki na pewno nie dałby rady w starciu z poprzednimi.

No i 4 to była moje pierwsza gra na PS3, kupiłem ją jeszcze przed zakupem konsoli i sobie leżała na regale LOLOLOL

Edytowane przez LethalDoze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem, jedyną częścią jaką ma niezapomniany klimat to GTA San Andreas. Plusem, także jest Sa-mp. Niestety gra ma dużo bugów, błedów i niedopracowań, ale i tak jest jedną z lepszych z serii GTA.

Co do najlepiej dopracowanej części GTA to oczywiście wychodziłoby na to,że będzie to GTA IV jak i dodatki które ostatnio wyszły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gta 1 + dodatek london - to były czasy

ale najlepsze ze wszystkich było gta vice city, san andreas nigdy mi nie podeszło, a vice city to jest naprawdę grywalny tytuł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie GTA: San Andreas. klimat,klimat,klimat. GTA4 było i jest zajebiste ale brakuje jej tego czegoś co miało SA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego, ale najbardziej lubie GTA IV. Gra miała nudne misje, momentami mnie strasznie irytowała, ale jak teraz mógł bym ponownie zagrać tylko w jedną część to bym wybrał IV.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTA III, LC, ale chyba najbardziej GTA Vice City i Vice city Stories. Za klimat jak z miami vice:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gta Vice City za ten klimat maiami i gangsterskie kluby itp ;) to moja pierwsza czesc gta ktora mialem i mi sie spodobala :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się najbardziej podobało Vice City za klimat, ale jak zagram w DLC Ballad of Gay Tony to pewnie zmienię faworyta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ulubiona część...zdecydowanie SA za klimat i CJ'a :).Żadna inna część GTA nie przyciągnęła mnie tak jak San Andreas.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gta 3 Vice City Super muzyka i rozgrywka. Kolejne wersje to porażka szczególnie 4, grałem chyba w nią z 0,5h a potem wystawilem na allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja uważam ,że z klimatem w SA było cieniutko, no najpierw to ona jak najbardziej był, ale potem wbijanie do bazy wojskowej, plecak odrzutowy, trochę to mało 2pac'owe xp. Co nie zmienia faktu ,że sama gra całkiem wyprażała. Jednak najbardziej lubię GTA III, chyba kwestia sentymentu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi