mlody827 0 Napisano 13 Grudzień 2007 Sorki moze dla was głupie pytanie jak sie nazywa ta piosneka gdy John Cena w grze wchodzi na ring http://pl.youtube.com/watch?v=ZQRzxV7Khl8&...feature=related Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 13 Grudzień 2007 John Cena - My Time is Now / Tak piosenkę śpiewa właśnie John Cena Gość ma w intro głos bardzo podobny do Eminema, to mnie zmyliło, chociaż EMusia nikt nie przeskoczy ! SLIIMMM SHAADYYY ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triple_H 0 Napisano 13 Grudzień 2007 John Cena - My Time is Now / Tak piosenkę śpiewa właśnie John Cena Gość ma w intro głos bardzo podobny do Eminema, to mnie zmyliło, chociaż EMusia nikt nie przeskoczy ! SLIIMMM SHAADYYY ! I nie tylko tą, jak wiesz napewno john Cena jest i wrestlerem ale i raperem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit 0 Napisano 18 Grudzień 2007 Prorok potwierdzam nikt tego nie przebije ta nutka ach ta nutka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody827 0 Napisano 19 Grudzień 2007 Raperem John Cena nie jest ale beatboxy robie chociaz to troszke za wolno mu wychodzi ogólnie MÓJ ZIOM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach