SmoQ_88 186 Napisano 13 Kwiecień 2010 Gears of War 3 Trailer: http://www.youtube.c...h?v=f9iBQhEotzc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 13 Kwiecień 2010 Jaki to ma związek z naszym forum? Przenoszę do Offtopic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 13 Kwiecień 2010 Jaki to ma związek z naszym forum? Przenoszę do Offtopic. Nieźle , widać fabuła mocno się rozwinęła i trzecia część będzie się dziać w nieco dalszej przyszłości niż to co się wydarzyło w cz.2 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 13 Kwiecień 2010 Gra dla której chyba zakupię XBOXa 360 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JibrilPL 53 Napisano 13 Kwiecień 2010 Gra dla której chyba zakupię XBOXa 360 :) QFT. Jedyna gra, której IMHO można w pełni zazdrościć posiadaczom XBOX'a 360.Akcja 3 części dzieje się 18 miesięcy po zakończeniu 2 i po końcu czwartej książki (pierwszej jeszcze nie przeczytałem ). Domowi odbija po 2 części, laska w trailerze to Anya, a te popielne figury to ofiary Hammer of Dawn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 13 Kwiecień 2010 QFT. Jedyna gra, której IMHO można w pełni zazdrościć posiadaczom XBOX'a 360. Akcja 3 części dzieje się 18 miesięcy po zakończeniu 2 i po końcu czwartej książki (pierwszej jeszcze nie przeczytałem ). Domowi odbija po 2 części, laska w trailerze to Anya, a te popielne figury to ofiary Hammer of Dawn. Ja przeszedłem obydwie części, sprzedałem xboxa. Dobrze, że znajomy ma jeszcze x'a ;) Jestem bardzo ciekaw tej części. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach