Skocz do zawartości
Patricko

Test Drive Unlimited 2

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też miałem w used, dziwne.

Dzisiaj widziałem Bugatti SSrolleyes.gif, facet musiał być z ameryki bo u nas jeszcze nie ma go w PSStore.

Super Sport był na początku do kupienia jak pomylili samochody i dali do sklepu te z preorderów. Najbliższa szansa na SS, to pewnie carpack, który może kiedyś się pojawi ;)

A co do łatki to ciekawe czy XBox już ją dostał.

Nie powinno to nikogo zaskoczyć, ale łatka na xboxa jest przesunięta na jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nasza też na jutro została przeniesiona? Bo na twitterze pochwalili się tylko tym, że miała być dzisiaj a o jakimś przenoszeniu na inny dzień poinformować już nie łaskaverymad.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę, czyli łatka wisi wciąż gdzieś tam... Nie chcę nic pisać, ale - wykrakałem? :whistling:

E tam jakiś carpack, motory by dali, to by było coś B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos podobno im sie skopalo w poprawce ps3, na fejsie taka informacja poszla w komentarzach :/ ludzie na nich strasznie jada, ze powinni te motory dac w prezencie a nie dwa durne samochody :/ zawiedlo mnie eden games

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktoś może czy dziś wyszła poprawka? Bo się niecierpliwię :)

Niestety nie :(

Wyszło dziś coś na X360, ale sądząc po ilości ku*w na oficjalnym forum, to raczej jest "lekko" niedobiona.

My czekamy nadal na jakiś info w sprawie PS3.

P.S.

To może ja w oczekiwaniu na patcha skocze po chleb ?

:woot:

Edytowane przez janki41
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie :(

Wyszło dziś coś na X360, ale sądząc po ilości ku*w na oficjalnym forum, to raczej jest "lekko" niedobiona.

My czekamy nadal na jakiś info w sprawie PS3.

P.S.

To może ja w oczekiwaniu na patcha skocze po chleb ?

:biggrin: W sumie wpadłeś na dobry pomysł. Możemy zrobić sobie tu taką małą poczekalnię na zasadach strajku głodowego :) Będziemy siedzieć pisać wysyłać głupoty idt :)

Co do "P.S." a w sumie co do tytułu fimiku. Od razu menele. Może studenci ;) Osoba która zatytułowała ten filmik chyba nigdy po imprezie nie poszła na kacu po chleb i browar :P Są powody do radości :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta sprawa z tym patchem to jakieś wielka farsa. :angry: Jeśli w tym tygodniu patch nie doczeka się publikacji to następnym razem mocno przemyśle zakup jakiejkolwiek gry pochodzącej od tego studia. <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, zastanawiam się nad kupnem tdu2 i moje pytanie - pojeżdże tam coś na kierce, czy tytuł totalnie arcade?

I czy w ogóle giere kupować, czy zostać przy gt5?

Edytowane przez Joki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patcha szybko nie będzie, przez sytuację w Japonii, przerwali pracę nad wieloma grami, więc jakimś tam patchem do TDU2 na pewno się nie przejmują, w sumie im się nie dziwie, katastrofa i tyle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patcha szybko nie będzie, przez sytuację w Japonii, przerwali pracę nad wieloma grami, więc jakimś tam patchem do TDU2 na pewno się nie przejmują, w sumie im się nie dziwie, katastrofa i tyle...

Z tego co wiem Eden Games jak i Atari jest francuskie a nie japońskie, więc nie wiem co ma Japonia do patcha TDU2, skoro ten kraj nie ma nic wspólnego z TDU2 :)

Edytowane przez timetoshake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem Eden Games jak i Atari jest francuskie a nie japońskie, więc nie wiem co ma Japonia do patcha TDU2, skoro ten kraj nie ma nic wspólnego z TDU2 :)

Natomiast Sony to Japońska firma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Natomiast Sony to Japońska firma.

To chyba wszyscy wiedzą. Największym problemem chyba nie jest zatwierdzenie patcha tylko samo wykonanie go przez Eden...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam do was pytanie, czy tez macie taki problem jak ja, mianowicie jak gram online probuje pograc z kumplem, przez tydzien gry, udalo nam sie wspolnie pograc moze przez godzine, reszta to proba wysylania zaproszen, dolaczania sie do gry ktora nic nie daje, bo jedyne co to widzimy sie na glownej mapie natomiast juz na ekranie gry, gps nie, nawet sie nie slyszymy, wielu z was ma takie problemy, strasznie mnie to irytuje, dzis juz prawie sprzedalem gre przez to...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma to poprawic patch od tych nieudacznikow, ale to wina atari, pewnie naciskali by gre wypuscili szybciej, bo nadjezdza shift w kwietniu, w maju dirt 3..

W kanalach na telewizorze jest dlc, ciekawe czy tyle ich bedzie ze zrobili taki kanal.

Edytowane przez BrzozaLuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj profesor założył klub , widziałem wszystkich z klubu na samym początku . Gdy umówiliśmy się na torze to ja nikogo nie widziałem . Niech ten patch wychodzi szybciej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj profesor założył klub , widziałem wszystkich z klubu na samym początku . Gdy umówiliśmy się na torze to ja nikogo nie widziałem . Niech ten patch wychodzi szybciej...

Nie zakładałem wczoraj żadnego, przecież patcha jeszcze nie było. Założyłem tylko nam czat i napisałem, że może spróbujemy sobie pojeździć większą grupą, ale udało mi się pojeździć tylko z Vicksonem, a potem jeszcze spotkałem przez przypadek w kasynie Jankiego.;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiadomosc z fejsa:

"Hey Everyone - The first patch for Xbox has gone live. Clubs are up! As always, we will look into any issues that players are reporting, and will follow up accordingly. Check it out and let us know what you think! (PS3 patch is looking good, release date is currently TBD, but we will let you know when we have an update)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiadomosc z fejsa:

"Hey Everyone - The first patch for Xbox has gone live. Clubs are up! As always, we will look into any issues that players are reporting, and will follow up accordingly. Check it out and let us know what you think! (PS3 patch is looking good, release date is currently TBD, but we will let you know when we have an update)"

PS3 patch is średnio looking good. Z tego co Brzoza zacytował wnioskuję, że mają świetne humory, są zadowoleni tym, że na klocka coś wypuścili i zachowują się jak gdyby nigdy nic. Może jakieś "ajmsory albo łisori" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiadomosc z fejsa:

Uprzedziłeś mnie.

Właśnie chciałem wkleić :biggrin:

Też wam nie działa ruletka w kasynie ?

Normalnie mam sesje wszystko git, ale jak podchodzę do stolika i chcę usiąść, to znika celowniczek tak jakbym już siedział, laska mówi, że można obstawiać itd...

Tylko, że ja nadal stoję na środku sali i jedyne co mogę zrobić to wyjść z sali :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostala zawieszona bo byl ukryty w niej glitch na kase, dlatego ludzie maja tam po 100 baniek ponad nabitych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostala zawieszona bo byl ukryty w niej glitch na kase, dlatego ludzie maja tam po 100 baniek ponad nabitych

Ehh.. a właśnie chciałem przetestować tego buga :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh.. a właśnie chciałem przetestować tego buga :whistling:

Hahaha :D A ja się zastanawiałem jak wykręcić tam tyle kasy. Cóż janki, raczej trzeba spróbować inaczej nabić portfel :wink:

"TBD" co mi po tym, ze ładnie zmienili oznaczenie? Niech dadzą ETA to będę się cieszył. Niech dadzą na sobotę, bo dopiero wtedy będę mógł się ponownie pojawić na Oahu...:turned:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha :D A ja się zastanawiałem jak wykręcić tam tyle kasy. Cóż janki, raczej trzeba spróbować inaczej nabić portfel :wink:

"TBD" co mi po tym, ze ładnie zmienili oznaczenie? Niech dadzą ETA to będę się cieszył. Niech dadzą na sobotę, bo dopiero wtedy będę mógł się ponownie pojawić na Oahu...:turned:

No właśnie męcze się z automatem z łódkami :)

Potrzeba mi niecałe 2mln cc :P Na jacht zbieram, a najtanszy jest na Ibizie za chyba 3,5mln $ :whistling:

A co do TBD, to chyba najbardziej znienawidzony termin jaki tylko może być :verymad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi