Skocz do zawartości
subek

Jakie Gry Na Xboxa.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dzisiaj stałem się "szczęśliwym" posiadaczem Xboxa360. Moje PS3 wywaliło nie dawno yloda i będąc dzisiaj w supermarkecie coś mnie pokusiło, do czasu naprawy PS3 trochę sobie pogram :) Kupiłem bundle z Mass Effect 2. trochę pograłem i gierka bardzo dobra, na pewno dokupię Forze 3, ale co dalej?

Jako, że nigdy nie interesowałem się sceną xboxowa nie wiem w co jeszcze warto pograć. Polećcie mi jakieś gry których nie ma na PS3, a są na xboxa i w które najchętniej byście zagrali :)

Proszę tylko moderatorów żeby przypilnowali żeby temat nie skończył się na kolejnej wojnie.

PS. Zajrzałem na jakieś forum xboxa ale tam wali piractwem na kilometr, a tego nie lubię. Więc proszę mnie tam nie przeganiać :)

Pozdro.

Edytowane przez subek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę tylko moderatorów żeby przypilnowali żeby temat nie skończył się na kolejnej wojnie.

Pozdro.

Ale wiesz, to jest forum o PS3 więc zasadniczo głupio tu pisać o xboxsie. Nie lepiej zapytać na jakimś multikonsolowym forum?

Edytowane przez BPik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na multikonsolowym pewnie skończyłoby się na wojnie co jest lepsze. Na pewno jest tu kilku ludzi którzy chcieliby zagrać w jakieś exclusivy z klocka o których nie mam pojęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogą być. Nie uznaje grania na PC więc tak samo nie wiem co tam ostatnio ciekawego się pojawiło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym zagrał w Splinter Cell Conviction (chce kupić na pc chociaż mam nadzieję, że może jednak wyjdzie na ps3) i mass effect 2 ---> jedynka była świetna a 2 podobno jeszcze lepsza :biggrin:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako były posiadacz x-klocka z czystym sumieniem mogę Ci polecić Fable II.Spędziłem duuużo czasu przy tym tytule i nie zawiodłem się,więc szczerze polecam.

Pozdrawiam

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orange Box, 5 świetnych gier w cenie w jednym pudełku, przy tym teraz wyrwiesz za grosze. Jest to co prawda na PS3, ale konwersja jest skopana.

Gears of War 1 i 2, dla mnie najlpesze exy na xbox'a i szczerze mówiąc o wiele bardziej lubie Gearsy od choćby takiego Uncharted.

Halo 3, co prawda nie grałem, ale gra ma podobno jedno z najlpeszych multi ever. Odepchnąć cię może (tak jak mnie) specyficzny klimat i te wszystkie laserki, blasterki i power rangersy

Mass Effect 1 i 2 co prawda w dwójkę jeszcze nie grałem, ale już jedynka jest świetna, natomiast kontynuacja zbiera jeszcze lepsze recenzje.

Fable 2, trochę krótka, ale warto pograć bo gra jest naprawdę bardzo dobra.

Splinter Cell Conviction, co prawda teraz to już bardziej gra akcji niż skradanka, ale to wciąż bardzo dobry tytuł warty polecenia.

itd. itp Resztę musisz sobie sam w necie poszukać i zobaczyć co cię interesuje, bo jak np. lubisz samochodówki to jeszcze godne polecenia są choćby Forza Motorsport i PGR

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Raiden

halo 3/halo3:odst, moze bedziesz zainteresowany za miesiac alanem wakiem:P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bardzo bym chciał zagrać w serie Halo :D świetne gry :P Grałem w Halo 1 , 2 na pc ale 3 juz mi nie poszło :P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wiesz, to jest forum o PS3 więc zasadniczo głupio tu pisać o xboxsie. Nie lepiej zapytać na jakimś multikonsolowym forum?

Dobry wybór co do forum - przecież my jako posiadacze ps3 dokładnie wiemy czego zazdrościmy z gier na xbox'a :biggrin:

Poprzednicy w postach podali świetne tytuły . Faktycznie jeżeli jesteś fanem gier RPG to grzechem byłoby pominąć grę Petera Molyneux'a Fable czy oba Mass Effecty

Co do multi to Gearsy oraz Halo jako ex prezentują się świetnie

Z nowości poleciłbym Tobie przedewszystkim nadchodzącego Alan Wake , ten ex jest ponoć czarnym koniem u Microsoft'u często porównywany z Heavy Rain . Prócz tego jeżeli spotkałeś się już z pecetową grą S.T.A.L.K.E.R. bądź zaciekawiła Cię to niedawno ukazał się tytuł bazujący na świetnej powieści Dimitrija Głuchowskiego Metro 2033

Have Fun :biggrin:

Edytowane przez hanti
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wybór co do forum - przecież my jako posiadacze ps3 dokładnie wiemy czego zazdrościmy z gier na xbox'a biggrin.gif

Post ten odnosił się do poprzedniego działu, w którym był temat

Ja na Xboxsie przetestowałbym jeszcze Forze Motorsport 3. Przynajmniej do czasu GT5 biggrin.gif

Edytowane przez BPik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ukończ najpierw pierwszą część Mass Effect, a nie zaczynasz od drugiej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem już w połowie :D Ja tak mam, że większość wielkich hitów zaczynam od drugiej części :)

Dziękuję za wszystkie rady i porady, mam w co grać do końca roku hehe Jak na razie ściągam sobie demka wszystkiego co wymieniliście i udało mi się je znaleźć. Jeżeli ktoś jeszcze chce coś dodać to piszcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja mialbym x'a i mialbym cos kupic napewno byly by to dwie gry Mass Effect (chyba ze grales na pc) oraz Fable 2. To sa dwie gry ktore chcialbym ujrzec na ps3 smile.gif no i Alan Wake ale to jeszcze nie wyszlo

Edytowane przez Don_Mario

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie,bez kłótni :).Wszyscy jesteśmy graczami i należy sobie nawzajem pomagać,a nie jechać po sobie od "fanboyów" ( proszę nie myśleć,że bawię się w moderatora ^^ ).Żeby nie robić offtopu plecam również zagrać w Gears of War 1 i 2.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.