ONE 698 Napisano 24 Kwiecień 2010 Legendarny klasyk już dostępny na amerykańskim PSS. IMO kolejna perełka na PSN, którą trzeba mieć. http://www.youtube.com/watch?v=i4tukSDUrAU&feature=related Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JibrilPL 53 Napisano 24 Kwiecień 2010 Kiedy u nas i jaka cena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 24 Kwiecień 2010 Jakość w niedalekiej przyszłości, cena pewnie taka sama lub bardzo zbliżona do tej z US PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 24 Kwiecień 2010 (edytowane) w maju ... Edytowane 24 Kwiecień 2010 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReMaj 0 Napisano 24 Kwiecień 2010 Gierka świetna, mam ją na ipoda, cena u nas będzie pewnie ok. 36 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sundayek87 22 Napisano 24 Kwiecień 2010 Jak wyjdzie po Polsku to kupuje:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Kwiecień 2010 Jak wyjdzie po Polsku to kupuje:D Nie wyjdzie. Wczoraj spędziłem ponad godzinę z MI i gra w pewnym momencie lubi się zacinać. Chodzi o lokacje w której stoi pirat sprzedający mapy i 3 typów z szczurem. Gdy chce wrócić z tej lokacji do wcześniejszej (z pirackim barem) to gra lubi się zawiesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cirdan 0 Napisano 11 Maj 2010 (edytowane) Witam...mam PS3 od niedawna...i mam takie pytanie...czy mogę ściągnąć sobie Secret Of Monkey Island z amerykańskiego PS Store?? Edytowane 11 Maj 2010 przez Cirdan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 12 Maj 2010 Witam...mam PS3 od niedawna...i mam takie pytanie...czy mogę ściągnąć sobie Secret Of Monkey Island z amerykańskiego PS Store?? Zależy jaką masz kartę, np. ta z Inteligo działa bez problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 25 Czerwiec 2010 I kupił ktoś z Was TSOMI SE? Nigdy nie miałem styczności z tą grą - wstyd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaplasak 4 Napisano 25 Czerwiec 2010 I kupił ktoś z Was TSOMI SE? Nigdy nie miałem styczności z tą grą - wstyd Zakupiłem i polecam, jeśli jesteś fanem serii to gra dla Ciebie. Grafika całkowicie odmieniona- ładnie namalowana od nowa. Głosów użyczyli ludzie pracujący przy Curse, no i gra kosztuje jedyne 36 zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack007 0 Napisano 26 Czerwiec 2010 Jak pokonac ta babke master of sword? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LwiaNerka 1 Napisano 27 Czerwiec 2010 Z tego co pamiętam to metodą prób i błędów. Rzucasz jakieś zdanie ona odpowiada i patrzysz czy była to dobra odpowiedź (wygrała starcie na szable). Jeśli tak to zapisz sobie, że do takiej odzywki wygrywającą odpowiedzią jest... I tak muszisz robić aż poznasz wszystkie dobre odpowiedzi na daną kwestię. Nie próbuj tylko korzystać z poradników. Kupa zabawy jak odkrywa się to samemu. Czy MI2 będzie już w lipcu na polskim PSS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 27 Czerwiec 2010 Uwaga problem! Właśnie zakupiłem TSoMI:SE i gra resetuje mi konsolę przy wychodzeniu z gry - dwa wyjścia dwa resety! Czy ktoś też tak ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaplasak 4 Napisano 28 Czerwiec 2010 Uwaga problem! Właśnie zakupiłem TSoMI:SE i gra resetuje mi konsolę przy wychodzeniu z gry - dwa wyjścia dwa resety! Czy ktoś też tak ma? U mnie wszystko gra, zandych resetów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 29 Czerwiec 2010 Uwaga problem! Właśnie zakupiłem TSoMI:SE i gra resetuje mi konsolę przy wychodzeniu z gry - dwa wyjścia dwa resety! Czy ktoś też tak ma? Usuń grę, wszelkie save, ściągnij jeszcze raz. Może pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osyt 0 Napisano 1 Lipiec 2010 Zakupiłem i nie mogę się nadziwić jak ładnie wygląda grafika. Co prawda też w pewnych momentach mi przycina, ale to się dzieje tylko podczas automatycznego zapisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 19 Lipiec 2010 Mam problem Potrzebowałem hełmu aby w cyrku mogli mnie wystrzelić z armaty. Z tego co pamiętam, trzeba zakosić garnek z kuchni w barze, które posłuży właśnie jako hełm. Problem polega na tym, że nie mogę go założyć na głowę. Nie jestem pewien w 100% czy chodziło o garnek, może mam szukać czegoś innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaplasak 4 Napisano 19 Lipiec 2010 Mam problem Potrzebowałem hełmu aby w cyrku mogli mnie wystrzelić z armaty. Z tego co pamiętam, trzeba zakosić garnek z kuchni w barze, które posłuży właśnie jako hełm. Problem polega na tym, że nie mogę go założyć na głowę. Nie jestem pewien w 100% czy chodziło o garnek, może mam szukać czegoś innego? Dobrze kombinujesz chodzi o garnek, idziesz do cyrku- bracia Cie obskoczą i jak juz zgodzisz sie zeby Cie wysterzelili to poprosza zebys pokazal im swoj kask, wtedy garnek wkracza do gry i voila... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kacper20 2 Napisano 23 Lipiec 2010 Czyli warto kupić ten remake? :) Właśnie się zastanawiam. mały offtopik: ONE : Świetna sygnatura, the best show ever. Big four zmiotło wszystko. Ja chcę jeszcze raz :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 24 Lipiec 2010 kaplasak dzięki, już wcześniej sobie poradziłem, teraz mam problem z czymś innym. Chodzi o zmieszanie mięsa i żółtych kwiatów w celu otrucia (tak mi się wydaje) psów pilnujących wejścia do domu. Gdzie mogę to wymieszać? Kacper, oczywiście, że warto kupić ten tytuł. Wprawdzie grafika nie jest tak śliczna jak w drugiej części, ale zabawa jest przednia, a pieniądze śmieszne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Lipiec 2010 Poradnik - http://plhunters.crazy4us.com/gotowe-poradniki-f1/the-secret-of-monkey-island-special-edition-poradnik-psn-t18.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaplasak 4 Napisano 26 Lipiec 2010 kaplasak dzięki, już wcześniej sobie poradziłem, teraz mam problem z czymś innym. Chodzi o zmieszanie mięsa i żółtych kwiatów w celu otrucia (tak mi się wydaje) psów pilnujących wejścia do domu. Gdzie mogę to wymieszać? Kacper, oczywiście, że warto kupić ten tytuł. Wprawdzie grafika nie jest tak śliczna jak w drugiej części, ale zabawa jest przednia, a pieniądze śmieszne. Jeśli jeszcze nie poradziłeś sobie z tym to: W ScummBar'owej kuchni stoi na gar z gotującą się substancją: wrzucasz kwiat i mięso następnie wyciągasz ugotowane mięso i gotowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woko27 48 Napisano 31 Lipiec 2010 Jeśli jeszcze nie poradziłeś sobie z tym to: W ScummBar'owej kuchni stoi na gar z gotującą się substancją: wrzucasz kwiat i mięso następnie wyciągasz ugotowane mięso i gotowe. Lol, ale po co tak? Ja to złączyłem w ekwipunku poprzez USE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LwiaNerka 1 Napisano 16 Wrzesień 2010 okazuje się, że warto było poczekać z zakupem. Zamiast 2x36 zł od wczoraj obie części są za 29,-zł Już na moim dysku:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach