Skocz do zawartości
ONE

The Secret Of Monkey Island

Rekomendowane odpowiedzi

Jakość w niedalekiej przyszłości, cena pewnie taka sama lub bardzo zbliżona do tej z US PSS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w maju ... 

Edytowane przez DJYano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierka świetna, mam ją na ipoda, cena u nas będzie pewnie ok. 36 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wyjdzie po Polsku to kupuje:D

Nie wyjdzie.

Wczoraj spędziłem ponad godzinę z MI i gra w pewnym momencie lubi się zacinać. Chodzi o lokacje w której stoi pirat sprzedający mapy i 3 typów z szczurem. Gdy chce wrócić z tej lokacji do wcześniejszej (z pirackim barem) to gra lubi się zawiesić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Witam...mam PS3 od niedawna...i mam takie pytanie...czy mogę ściągnąć sobie Secret Of Monkey Island z amerykańskiego PS Store??

Edytowane przez Cirdan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam...mam PS3 od niedawna...i mam takie pytanie...czy mogę ściągnąć sobie Secret Of Monkey Island z amerykańskiego PS Store??

Zależy jaką masz kartę, np. ta z Inteligo działa bez problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I kupił ktoś z Was TSOMI SE? Nigdy nie miałem styczności z tą grą - wstyd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I kupił ktoś z Was TSOMI SE? Nigdy nie miałem styczności z tą grą - wstyd

Zakupiłem i polecam, jeśli jesteś fanem serii to gra dla Ciebie. Grafika całkowicie odmieniona- ładnie namalowana od nowa. Głosów użyczyli ludzie pracujący przy Curse, no i gra kosztuje jedyne 36 zł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamiętam to metodą prób i błędów.

Rzucasz jakieś zdanie ona odpowiada i patrzysz czy była to dobra odpowiedź (wygrała starcie na szable). Jeśli tak to zapisz sobie, że do takiej odzywki wygrywającą odpowiedzią jest...

I tak muszisz robić aż poznasz wszystkie dobre odpowiedzi na daną kwestię.

Nie próbuj tylko korzystać z poradników. Kupa zabawy jak odkrywa się to samemu.

Czy MI2 będzie już w lipcu na polskim PSS?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga problem!

Właśnie zakupiłem TSoMI:SE i gra resetuje mi konsolę przy wychodzeniu z gry - dwa wyjścia dwa resety!

Czy ktoś też tak ma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga problem!

Właśnie zakupiłem TSoMI:SE i gra resetuje mi konsolę przy wychodzeniu z gry - dwa wyjścia dwa resety!

Czy ktoś też tak ma?

U mnie wszystko gra, zandych resetów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga problem!

Czy ktoś też tak ma?

Usuń grę, wszelkie save, ściągnij jeszcze raz. Może pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem i nie mogę się nadziwić jak ładnie wygląda grafika. Co prawda też w pewnych momentach mi przycina, ale to się dzieje tylko podczas automatycznego zapisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem

Potrzebowałem hełmu aby w cyrku mogli mnie wystrzelić z armaty. Z tego co pamiętam, trzeba zakosić garnek z kuchni w barze, które posłuży właśnie jako hełm. Problem polega na tym, że nie mogę go założyć na głowę. Nie jestem pewien w 100% czy chodziło o garnek, może mam szukać czegoś innego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem

Potrzebowałem hełmu aby w cyrku mogli mnie wystrzelić z armaty. Z tego co pamiętam, trzeba zakosić garnek z kuchni w barze, które posłuży właśnie jako hełm. Problem polega na tym, że nie mogę go założyć na głowę. Nie jestem pewien w 100% czy chodziło o garnek, może mam szukać czegoś innego?

Dobrze kombinujesz chodzi o garnek, idziesz do cyrku- bracia Cie obskoczą i jak juz zgodzisz sie zeby Cie wysterzelili to poprosza zebys pokazal im swoj kask, wtedy garnek wkracza do gry i voila...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli warto kupić ten remake? :) Właśnie się zastanawiam.

mały offtopik:

ONE : Świetna sygnatura, the best show ever. Big four zmiotło wszystko. Ja chcę jeszcze raz :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kaplasak dzięki, już wcześniej sobie poradziłem, teraz mam problem z czymś innym.

Chodzi o zmieszanie mięsa i żółtych kwiatów w celu otrucia (tak mi się wydaje) psów pilnujących wejścia do domu. Gdzie mogę to wymieszać?

Kacper, oczywiście, że warto kupić ten tytuł. Wprawdzie grafika nie jest tak śliczna jak w drugiej części, ale zabawa jest przednia, a pieniądze śmieszne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kaplasak dzięki, już wcześniej sobie poradziłem, teraz mam problem z czymś innym.

Chodzi o zmieszanie mięsa i żółtych kwiatów w celu otrucia (tak mi się wydaje) psów pilnujących wejścia do domu. Gdzie mogę to wymieszać?

Kacper, oczywiście, że warto kupić ten tytuł. Wprawdzie grafika nie jest tak śliczna jak w drugiej części, ale zabawa jest przednia, a pieniądze śmieszne.

Jeśli jeszcze nie poradziłeś sobie z tym to:

W ScummBar'owej kuchni stoi na gar z gotującą się substancją: wrzucasz kwiat i mięso następnie wyciągasz ugotowane mięso i gotowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli jeszcze nie poradziłeś sobie z tym to:

W ScummBar'owej kuchni stoi na gar z gotującą się substancją: wrzucasz kwiat i mięso następnie wyciągasz ugotowane mięso i gotowe.

Lol, ale po co tak? :tongue: Ja to

złączyłem w ekwipunku poprzez USE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

okazuje się, że warto było poczekać z zakupem. Zamiast 2x36 zł od wczoraj obie części są za 29,-zł

Już na moim dysku:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi